ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ροδόνερο στην καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς


27 Ιουνίου 2020

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ροδόνερο στην καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς

Το ροδόνερο είναι από τα πρώτα καλλυντικά που χρησιμοποίησαν οι γυναίκες καθώς οι ευεργετικές του ιδιότητες είναι πολλές - είναι αντιρυτιδικό, χαλαρωτικό και καταπραϋντικό. Πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν που είναι ιδανικό για πολλές χρήσεις στη καθημερινότητα.

Θρέφει την επιδερμίδα καθώς περιέχει βιταμίνη C η οποία έχει αντιοξειδωτική δράση. Ποιες είναι λοιπόν οι χρήσεις του στην ομορφιά;

Συγκεντρώσαμε τους 4 καλύτερους τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ροδόνερο στη beauty routine σας:

jenny.gr

#1. Μπορείτε να κάνετε ντεμακιγιάζ καθώς απομακρύνει τους ρύπους και μπορεί να καθαρίσει σε βάθος και την επιδερμίδα σας.

#2. Χρησιμοποιήστε το σαν setting spray, αφού ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας μπορείτε να «κλειδώσετε» το αποτέλεσμα ψεκάζοντας το με ροδόνερο.

#3. Χρησιμοποιήστε το σαν τονωτική lotion που θα χαρίσει λάμψη στην επιδερμίδα σας – πρωί /βράδυ πριν εφαρμόσετε τις κρέμες σας.

#4. Είναι κατάλληλο για να το έχετε μαζί σας όταν ταξιδεύετε και να ενυδατώνετε την επιδερμίδα σας, έτσι θα την αναζωογονήσετε και θα φαίνεται πιο ξεκούραστη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.