ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ελαιόλαδο: Το απόλυτο μυστικό ομορφιάς


The Jennettes

30 Μαΐου 2020

Ελαιόλαδο: Το απόλυτο μυστικό ομορφιάς

Το ελαιόλαδο είναι από τα καλύτερα αγνά υλικά που μπορείτε να εντάξετε στην καθημερινή σας ρουτίνα αφού έχει μαλακτικές, ενυδατικές και αντισηπτικές ιδιότητες, χρησιμοποιείται με πολλούς τρόπους και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό.

Ακολουθήστε τις παρακάτω εφαρμογές με ελαιόλαδο στο πρόσωπό σας και θα διαπιστώσετε όλα τα οφέλη του:

#1.Μάσκα προσώπου με ελαιόλαδο

Αν έχετε ξηρή επιδερμίδα και αισθάνεστε το πρόσωπο να σας τραβάει, εφαρμόστε αυτή τη μάσκα ελαιολάδου: Αναμείξτε ένα κρόκο αυγού με μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και απλώστε το μείγμα στο πρόσωπό σας για 5-10 λεπτά. Ξεπλύνετε το δέρμα σας, εναλλάσσοντας τη θερμοκρασία του νερού από το ζεστό στο κρύο για να συσφίξετε τους πόρους σας.

#2. Ντεμακιγιάζ με ελαιόλαδο

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το υγρό ντεμακιγιάζ με ελαιόλαδο, εφαρμόζοντας μικρή ποσότητα σε λίγο βαμβάκι ή ένα δίσκο ντεμακιγιάζ. Η λιπαρότητά του θα διαλύσει ακόμη και τα βαριά make-up και θα αφήσει το δέρμα ενυδατωμένο και λαμπερό.

jenny.gr

#3. Πράσινο σαπούνι με λάδι ελιάς

Επίσης, μπορείτε να πλύνετε το πρόσωπό σας πρωί και βράδυ με χλιαρό νερό και πράσινο σαπούνι με λάδι ελιάς.

#4. Βαθύς καθαρισμός για το πρόσωπο

Ανακατέψτε χοντρό αλάτι με ελαιόλαδο και φτιάξτε ένα ελαφρύ scrub που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και αφήνει λείο το δέρμα. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, αφήστε το λίγη περισσότερη ώρα, σαν μάσκα.

#5. Ως κρέμα ματιών

Κάθε βράδυ, βάλτε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο στην περιοχή γύρω από τα μάτια, αντί για κρέμα και θα νιώσετε το βλέμμα σας πιο ξεκούραστο.

Ισχυρό αντιγηραντικό

Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε φλαβονοειδή και αντιοξειδωτικά, γι΄ αυτό και αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά αντιγηραντικά προϊόντα της φύσης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.