ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς θα περιποιηθείτε σωστά την επιδερμίδα σας το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

3 Ιουλίου 2020

Πώς θα περιποιηθείτε σωστά την επιδερμίδα σας το καλοκαίρι

Oι περισσότεροι ήδη κάνουν σχέδια για τις διακοπές, μην ξεχνάτε όμως ότι οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου αφυδατώνουν την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την ξηρή και θαμπή. Θα πρέπει λοιπόν να ακολουθήσετε μια summer skincare routine για να περιποιηθείτε σωστά το δέρμα σας. 

Μην αμελείτε να ενυδατώνετε τον οργανισμό σας από το εσωτερικό πίνοντας μεγαλύτερες ποσότητες νερού, τουλάχιστον 2 λίτρα νερό κάθε μέρα. Όσο δύσκολο και αν είναι πολλές φορές είναι απαραίτητο.

Ακόμη, μετά τις στρώσεις αντηλιακού στην παραλία είναι ώρα να κάνετε ένα δροσερό ντουζ, αφού έτσι όχι μόνο θα διώξετε την άμμο και το αλάτι από πάνω σας, αλλά και όλους τους περιβαλλοντικούς ρύπους. Επιλέξτε ένα αφρόλουτρο που θα σας αναζωογονήσει και παράλληλα θα σας χαλαρώσει.

jenny.gr

Extra tips

Κάντε ήπια απολέπιση

Η απολέπιση είναι η must κίνηση ώστε να διώξετε τα νεκρά κύτταρα, το αντηλιακό, τον ιδρώτα, το αλάτι και οτιδήποτε άλλο θα σας στερούσε ένα ομοιόμορφο μαύρισμα και μια ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Ενυδάτωση μετά την έκθεση στον ήλιο

Απλώστε μία γενναιόδωρη ποσότητα after sun κρέμας, ενυδατικής λοσιόν, body butter ή ελαίου σε όλο σας το σώμα και περιμένετε μερικά λεπτά για να απορροφηθεί, προτού βάλετε τα ρούχα σας. Έτσι θα "κλειδώσετε" την υγρασία στο δέρμα σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.