ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

3 shimmering body oils που θα αντικαταστήσουν το άρωμα και την ενυδατική σας


Χριστίνα Θεοδωροπούλου

6 Ιουλίου 2020

3 shimmering body oils που θα αντικαταστήσουν το άρωμα και την ενυδατική σας

Το καλοκαίρι όλα είναι πιο ανάλαφρα. Οι αντιδράσεις, τα ρούχα αλλά και οι μυρωδιές. Σαν να γυρίζει η γη σε ταχύτητα πιο αργή κι εμείς να παίρνουμε τον ρυθμό της. Οι αγχωτικές μέρες κάπως ελαφραίνουν. Οι μέρες του lockdown απομακρύνονται αργά και σταθερά αλλά ευτυχώς, ησύχως. Η ώρα για λίγη ξεγνοιασιά έφτασε και είτε εντός είτε εκτός πόλης, οι διακοπές είναι προ των πυλών.

Με ασφάλεια λοιπόν, και μέτρα προληπτικά θα κινηθούμε όλοι και κάπου ανάμεσα σε προετοιμασίες και βαλίτσες, θέλω να μιλήσουμε λίγο για το νεσεσέρ σας και το περιεχόμενό του.

Κάθε καλοκαιρινό νεσεσέρ λοιπόν, οφείλει να έχει ένα body oil. Ένα ενυδατικό λαδάκι με ωραία μυρωδιά που θα προσφέρει απαλότητα στην επιδερμίδα και θα αφήνει ένα διακριτικό αλλά καθόλου αδιάφορο άρωμα. Μία μυρωδιά που ακόμα κι αν είσαι στο μπαλκόνι του σπιτιού σου, θα μπορείς για λίγο να νιώσεις μία αύρα θαλασσινή.

Αυτό το καλοκαίρι όμως, στο body oil προτείνω να προσθέσουμε και λίγη λάμψη. Δεν μιλώ για υπερβολές, φυσικά. Λίγη λάμψη, ένα ελαφρύ shimmer, δεν βλάπτει. Τα shimmering body oils είναι ιδανικά για ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα, ενυδάτωσης, μυρωδιάς και λάμψης. Κι ευθύς αμέσως θα μάθετε τα αγαπημένα μου.

Acqua di Parma Peonia Nobile Shimmering Oil

jenny.gr

Από το μπουκάλι και μόνο, καταλαβαίνει κανείς ότι εκεί μέσα βρίσκεται κάτι σχεδόν μαγικό. Με σύνθεση από λάδι Jojoba, λάδι από σπόρους ροδιού και Shea butter, αυτό το body oil χαρίζει μία μοναδική αίσθηση στην επιδερμίδα, την οποία παράλληλα θρέφει. Απαλή κι ενυδατωμένη, η επιδερμίδα σας θα λάμψει χάρη στις διαφορετικού μεγέθους πέρλες που περιέχει. Το άρωμα που αφήνει είναι τόσο διακριτικό όσο χρειάζεται για να αφήνετε μία ευχάριστη επίγευση όπου κι αν βρίσκεστε.

Nuxe Huile Prodigieuse Or

jenny.gr

Ένα αγαπημένο άρωμα, απόλυτα συνδεδεμένο με το καλοκαίρι, που δύσκολα θα το αποχωριστείτε, άπαξ και το δοκιμάσετε. Η πολυχρηστικότητά του είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό που θα το κάνει μόνιμο στο καλοκαιρινό σας νεσεσέρ. Με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, θρέψη και ενυδάτωση, αυτό το ξηρό λάδι θα σας χαρίσει μία νεανική, απαλή επιδερμίδα, ενώ το shimmer θα αφήσει ένα διακριτικό πέπλο λάμψης για τις καλοκαιρινές βόλτες στο νησί, κι όχι μόνο. 

Wonderlust Shimmering Body Oil 

jenny.gr

Το καλοκαιρινό άρωμα του Michael Kors, σας μεταφέρει άμεσα σε μέρη καλοκαιρινά. Με σύνθεση που αναμειγνύει τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του ελαίου jojoba και των καρπών chia, χαρίζει μια απαλή, βελούδινη επιδερμίδα. Επιπλέον, οι αρωματικές νότες του Wonderlust σε συνδυασμό με τα ιριδίζοντα μικροσωματίδια, προσδίδουν μία μοναδική αίσθηση, άκρως καλοκαιρινή που θα λατρέψετε αυτό το καλοκαίρι. 

Για να προλάβω τις πιο συντηρητικές με την λάμψη, σημειώνω ότι το shimmer είναι διακριτικό και καθόλου ενοχλητικό. Τα body oils είναι ιδανικά για τους καλοκαιρινούς μήνες, ειδικά αυτά με σύνθεση που δεν αφήνει λιπαρότητα. Εξάλλου, το καλοκαίρι η επιδερμίδα έχει ανάγκη απο ενυδάτωση, κι εμείς από δροσερές μυρωδιές. Η λάμψη είναι το bonus στη διάθεση που είναι πάντα ευπρόσδεκτη. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.