ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

To προϊόν που χρησιμοποιούν οι Γαλλίδες αντί για καθαριστικό προσώπου


Ελένη Τσούτση

6 Ιουλίου 2020

To προϊόν που χρησιμοποιούν οι Γαλλίδες αντί για καθαριστικό προσώπου

Σύμφωνα με μελέτες που έγιναν στη Γαλλία, τα στατιστικά δείχνουν ότι οι Γαλλίδες οι οποίες φημίζονται για την skincare ρουτίνα τους χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους περισσότερο το καθαριστικό νερό, γνωστό και ως micellar water παρά οποιοδήποτε άλλο καθαριστικό προϊόν.

Κάποιοι αναφέρουν ότι το micellar water είναι ο πρωταθλητής πολλαπλών εργασιών καθαρισμού, αφού αφαιρεί γρήγορα το μακιγιάζ, αναζωογονεί το δέρμα, ενώ παράλληλα προσφέρει μια μικρή δόση ενυδάτωσης. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα που έχουν πιο λιπαρές φόρμουλες, είναι εξαιρετικά απαλό, κατάλληλο για ευαίσθητη επιδερμίδα, καθαρίζει αποτελεσματικά χωρίς να απογυμνώνει την επιφάνεια όλων των φυσικών ελαίων που κάνουν την επιδερμίδα υγιή και λαμπερή.

jenny.gr

Από προσωπική εμπειρία να σας πω ότι και εγώ χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου το ενυδατικό νερό. Συγκεκριμένα όταν γυρίζω από τη δουλειά και θέλω να ξεβαφτώ, χρησιμοποιώ λίγο βαμβάκι και ρίχνω μερικές σταγόνες. Από το πρώτο πέρασμα νιώθω την επιδερμίδα μου καθαρή, ενώ μου προσφέρει ένα αίσθημα αναζωογόνησης. Βέβαια κάθε πρωί και βράδυ που ασχολούμαι πιο σχολαστικά με το πρόσωπό μου, προτιμώ να χρησιμοποιώ το gel καθαρισμού μου.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.