ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Σε αυτή την κρέμα προσώπου ορκίζεται η Chrissy Teigen για λαμπερή και σφριγηλή επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

8 Ιουλίου 2020

Σε αυτή την κρέμα προσώπου ορκίζεται η Chrissy Teigen για λαμπερή και σφριγηλή επιδερμίδα

Όλες μας αναζητάμε την ιδανική ρουτίνα περιποίησης που θα μας χαρίσει λαμπερή και σφριγηλή επιδερμίδα. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που θέλουμε να μαθαίνουμε τα προϊόντα που χρησιμοποιούν οι αγαπημένες μας celebrities για το πώς καταφέρνουν να έχουν μια τόσο νεανική όψη.

Η Chrissy Teigen είναι από τις stars, που μοιράζεται όλα τα μυστικά ομορφιάς της με το κοινό της, και το Instagram βοηθάει σε αυτή την αλληλεπίδραση. Πρόσφατα λοιπόν, αποκάλυψε όλα τα skincare προϊόντα που εμπιστεύεται και δεν αποχωρίζεται από το νεσεσέρ της. Εμείς ξεχωρίσαμε την κρέμα προσώπου της που η αλήθεια είναι ότι αποτελεί ένα κύριο βήμα για να διατηρείται το δέρμα ζωντανό και δροσερό με το πέρασμα του χρόνου.

https://instagram.com/p/CCU4tHnp3Ai/?utm_source=ig_embed

Η Crème de la Mer είναι η κρέμα που αγαπά αυτό το διάστημα. Πρόκειται για μια θρυλική κρέμα που μεταμορφώνει την επιδερμίδα και προσφέρει σφριγηλότητα, μειώνει τους πόρους και το δέρμα γίνεται πιο νεανικό. Επίσης, ανακουφίζει τις ευαισθησίες της επιδερμίδας σας, αποκαθιστώντας την επιθυμητή λάμψη.

 

jenny.gr
Creme de la Mer, La Mer

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.