Οι top skincare συνήθειες που πρέπει να αλλάξει κάθε γυναίκα στα 40

Ελένη Τσούτση
Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Το δέρμα μας είναι μία οντότητα που συνεχώς εξελίσσεται και γι' αυτό, όσο περνούν τα χρόνια, αλλάζουν οι ανάγκες του και συνεπώς και ο τρόπος που πρέπει να το φροντίζουμε και το περιποιούμαστε. Στόχος μας είναι να είναι λαμπερό και πάντα ενυδατωμένο καλά ώστε να παραμένει υγιές.

Πρώτα από όλα για να διατηρήσετε τη νεανική όψη της επιδερμίδας σας, θα πρέπει να επενδύσετε στα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη σφριγηλότητα και τη ζωντάνια στο δέρμα σας. Ποια είναι αυτά;

#1. Αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας

Μπορείτε να επενδύσετε σε ένα αντηλιακό που σας προσφέρει την απαραίτητη προστασία από τον ήλιο όλο τον χρόνο ενώ παράλληλα καλύπτει και τυχόν σπυράκια ή ατέλειες. Όσο μεγαλώνετε το δέρμα δεν χρειάζεται να το επιβαρύνετε με προϊόντα που δεν το αφήνουν να αναπνεύσει, αντιθέτως προτιμήστε προϊόντα δύο σε 1 με ελαφριά σύσταση.

Vichy Ideal Soleil Anti Spot SPF50+ 

#2. Καθαρισμός βράδυ και πρωί

O καθαρισμός είναι το νούμερο ένα βήμα που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε λαμπερή την επιδερμίδα σας. Είναι πολύ σημαντικό να καθαρίζετε το πρόσωπό σας τόσο το πρωί όσο και το βράδυ καθώς απομακρύνετε όλους τους ρύπους και μειώνετε τις πιθανότητες να έχετε σπυράκια ή μαύρα στίγματα.

Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser

#3. Ενυδάτωση

Η κατάλληλη κρέμα θα δώσει στο δέρμα σας ό,τι ακριβώς έχει ανάγκη για αυτό δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιείτε. Ακούγεται αυτονόητο αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που αντί να δούμε τις ανάγκες της δικής μας επιδερμίδας, εμπιστευόμαστε τη γνώμη μιας φίλης μας επειδή μας πρότεινε μια κρέμα.

Korres Μαύρη Πέυκη 3D Κανονικές-Μικτές Επιδερμίδες

Ακολουθήστε τα παραπάνω tips και δείτε το δέρμα σας να μεγαλώνει όμορφα!

Δείτε ακόμη:

Τα top κουρέματα για γυναίκες άνω των 40