ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι editors του #jennygr μοιράζονται μια καλοκαιρινή στιγμή που το αντηλιακό τις έσωσε


The Jennettes

31 Ιουλίου 2020

garnier_kentriki

Tο καλοκαίρι είναι υπέροχο και αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία. Η θάλασσα, ο ήλιος και η ανεμελιά είναι για όλους μας πράγματα αναγκαία και ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα της πόλης. Για όλους μας κάθε καλοκαίρι έχει τη δική του ιστορία και το νοσταλγούμε για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

jenny.gr

Άλλες φορές γιατί επιλέξαμε ένα υπέροχο μέρος να κάνουμε διακοπές, άλλες φορές γιατί είδαμε εκείνο το ηλιοβασίλεμα να δύει και άλλες γιατί τις ταυτίσαμε με τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα.

Υπάρχει κάτι που όμως το καλοκαίρι αν δεν το προσέξουμε, μπορεί να μας δημιουργήσει μέχρι και ηλιακά εγκαύματα. Φυσικά, μιλάμε για το αντηλιακό και πόσο σημαντική είναι η συχνή ανανέωσή του ώστε να απολαμβάνουμε ασφαλείς τον ήλιο και τη θάλασσα.

Οι editors του #jennygr θυμούνται το καλοκαίρι που το αγαπημένο τους αντηλιακό τις έσωσε και αυτό είναι το δικό τους story:

#1. Ελένη Τσούτση - Beauty editor

jenny.gr

Ναι! Το ομολογώ (και εγώ) ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που δεν αγχώνομαι για το πόσο θα διαρκέσουν οι διακοπές αφού παίρνω μαζί μου τα πάντα. Από ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά και φυσικά τα αντηλιακά μου. Αυτή η συνθήκη, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι η ιδανική για το αγόρι μου και κάθε καλοκαίρι λαμβάνω κάποια παράπονα αλλά φυσικά δεν πτοούμαι!

Έτσι έγινε και φέτος όταν πήγαμε διακοπές στη μαγική Κρήτη και όταν συνειδητοποίησε ότι είχα μαζί μου 2 βαλίτσες δεν χάρηκε και τόσο αλλά μεταξύ μας δεν γινόταν διαφορετικά. Αυτή η μικρή μας διαφωνία μάλιστα εξελίχτηκε σε μια παραλία του Ρεθύμνου αλλά ένα θα σας πω, δικαιώθηκα. Αφού η τσάντα θαλάσσης μου, είχε όλα τα απαραίτητα που μας έκαναν να απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Πάντα λοιπόν, προσέχω να έχω στη τσάντα μου το αντηλιακό μου αφού έχω ευαίσθητη επιδερμίδα και ο ήλιος δεν θα έλεγα ότι είναι φίλος μου. Τη στιγμή λοιπόν, που το αγόρι μου έκανε τα παράπονά του, ένιωθε ότι ο ήλιος τον έκαιγε, τότε ως καλή σύντροφος του έδωσα να εφαρμόσει το Sensitive Advanced Spray SPF50+  της Garnier και ήταν η κίνηση ματ που έκανα και σταμάτησε εκεί η συζήτησή μας!

Η αγαπημένη σειρά Sensitive Advanced με έσωσε στην κυριολεξία! Μάλιστα, η σειρά Sensitive Advanced φέτος ανανεώνεται ώστε να έχει ακόμα πιο αποτελεσματική σύνθεση, δερματολογικά ελεγμένη, αλλά ταυτόχρονα φιλική στο περιβάλλον και τη θαλάσσια ζωή. Όλα αυτά μαζί κάνουν το Sensitive Advanced Spray SPF50+ την απόλυτη επιλογή για το φετινό καλοκαίρι!

#2. Έλενα Κρητικού - Editor

jenny.gr

Οι εξορμήσεις στην παραλία σηματοδοτούν το καλοκαίρι και συνδέονται συχνά με παιδικές αναμνήσεις και ιστορίες κάτω από τον ήλιο. Όλες είναι διαφορετικές μεταξύ τους παρόλο που έχουν κοινό γνώμονα την απόλυτη χαλάρωση που προκύπτει από αβίαστα γέλια και στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Προσωπικά όμως, για εμένα μία παραμένει πάντα η ίδια και συνδέεται με την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Επαναλαμβάνεται με την ίδια συχνότητα κάθε καλοκαίρι από την ηλικία των 5 χρονών, από τότε που κυριολεκτικά μού έγινε βίωμα η συλλογή απορριμμάτων μετά από κάθε βουτιά στις παραλίες της Αττικής. 

Η ευαισθητοποίηση ξεκίνησε όταν μέσα από τα παιδικά μου μάτια είδα μια θαλάσσια χελώνα να ξεβράζεται, παγιδευμένη σε πλαστικό. Η αποτρόπαια εικόνα έγινε η αφορμή για να αποσύρω έκτοτε και το παραμικρό σκουπίδι από τις θάλασσες και τις αμμουδιές. Όσο μεγάλωνα, η οικολογική συνείδηση άρχισε να γίνεται στάση ζωής, που ενισχύθηκε από την επιλογή και την αγορά συγκεκριμένων προϊόντων, που σέβονται το περιβάλλον και τον πλανήτη. Εκείνο που δεν αποχωρίζομαι ποτέ για την προστατευτική σύνθεσή του, τα συστατικά του, αλλά και για ολόκληρη τη φιλοσοφία πίσω από την ταυτότητά του, είναι το Sensitive Advanced Αντηλικό Mist Προσώπου SPF50+ της Garnier

Παρέχοντας τη μέγιστη προστασία κάτω από τον ήλιο, το αγαπημένο Mist, που βρίσκεται πάντα στο νεσεσέρ μου, είναι ανθεκτικό σε νερό, άμμο και ιδρώτα, αφήνοντας στην επιδερμίδα ένα αόρατο και ανάλαφρο φινίρισμα. Εκείνο που φυσικά, με κέρδισε περισσότερο στη σύνθεσή του είναι ότι η αγαπημένη σειρά Sensitive Advanced έχει αξιολογήσει τον αντίκτυπο της σύνθεσης των προϊόντων της στο περιβάλλον με μια μοναδική πλατφόρμα ελέγχου υδάτων. Μάλιστα, η Garnier ενώνει τις δυνάμεις της με τον οργανισμό Ocean Conservancy με στόχο την κινητοποίηση των καταναλωτών αλλά και των εργαζομένων σε όλο τον κόσμο έτσι ώστε να οργανώσουν δράσεις καθαρισμού των παραλιών από πλαστικό. Φυσικά, θα είμαι από τους πρώτους στο κίνημα!

#3. Χριστίνα Θεοδωροπούλου - Editor in Chief

jenny.gr

Κάθε καλοκαίρι, ο εφοδιασμός της τσάντας παραλίας αποτελούσε μία μικρή ιεροτελεστία. Και καθόλου τυχαία δεν χρησιμοποιώ παρελθοντικό χρόνο, αφού από το περσινό καλοκαίρι, αυτή η ιεροτελεστία είναι πια απρόσιτη πολυτέλεια. Πλέον είμαι μαμά και η τσάντα παραλίας είναι απλά ένα μέσο μεταφοράς μίας μικρής, βρεφικής προίκας. Τα 3 νεσεσέρ της εργένικης ζωής με ένα σωρό προιόντα αντηλιακά αλλά και after sun, διαφορετικά για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, σε δυο τρεις διαοφρετικές μορφές και υφές έχουν δώσει τη θέση τους σε σωσίβια, πάνες, παιχνίδια, καπέλα κι άλλα τόσα απαραίτητηα που συνοδεύουν την εξόρμηση στην παραλία με ένα παιδί. 

Επομένως, φέτος άρχισα να δίνω προταιρεότητα σε όσα θέλω να μπουν στην τσάντα παραλίας. Φυσικά, ότι αφορά στον Χάρη (το παιδί της οικογένειας) είναι πρώτο στη λίστα. Τα δικά μου essentials περιορίζονται και του μπαμπά σχεδόν εξαφανίζονται. Στην αντηλιακή προστασία όμως, επειδή δεν μπορούμε και δεν πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις, μένουμε όλοι ευχαριστημένοι και σαφώς προστατευμένοι. Με το Garnier Ambre Solaire Kids SPF50, είμαστε όλοι καλυμένοι. Φυσικά, έδωσα έμφαση κατά την επιλογή, να είναι ιδανικό για το ευαίσθητο δέρμα του παιδιού. Ωστόσο, αυτό το αντηλιακό, κάπως ταίριαξε και με τον μπαμπά, ο οποίος καίγεται πιο εύκολα απ' όλους. Όσο για μένα, αυτό το καλοκαίρι και πιθανόττατα και τα επόμενα, δεν θα επενδύσω στην ηλιοθεραπεία και το μαύρισμα. Επομένως, το ίδιο αντηλιακό θα χρησιμοποιήσουμε όλοι. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.