ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα 4 πιο συχνά λάθη που κάνετε στην εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας


Ελένη Τσούτση

29 Σεπτεμβρίου 2020

Τα 4 πιο συχνά λάθη που κάνετε στην εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας

Το πλέον απαραίτητο skincare product για την επιδερμίδα είναι η ενυδατική κρέμα - είναι εκείνο το μαγικό item που κάνει το δέρμα σας πιο βελούδινο και λείο. Όλοι οι τύποι δέρματος χρειάζονται καθημερινή ενυδάτωση πρωί – βράδυ καθώς είναι ο απόλυτος σύμμαχος κατά της γήρανσης και των ρυτίδων.

Η σωστή εφαρμογή της ενυδατικής θα δώσει και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Συγκεντρώσαμε λοιπόν, τα 4 συνηθισμένα λάθη που γίνονται στην εφαρμογή της κρέμας, και μπορείτε να αποφύγετε την επόμενη φορά.

Ποια είναι αυτά;

jenny.gr

#1. Χρησιμοποιείτε υπερβολικά πολύ προϊόν

Καλό είναι να παίρνετε μια μικρή ποσότητα και να την εφαρμόζετε με απαλές κινήσεις στο πρόσωπό σας καθώς αν βάζετε πολλή ποσότητα, οι πόροι σας φράζουν και δημιουργούνται σπυράκια.

#2. Δε χρησιμοποιείτε αρκετό προϊόν

Από την υπερβολική ποσότητα στην ελάχιστη ποσότητα υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Αν βάζετε ελάχιστη κρέμα, τότε δεν θα δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα και το δέρμα σας θα γίνει πιο ξηρό. Το μέτρο είναι η λύση!

#3. Εφαρμόζετε την ενυδατική κρέμα σε βρώμικη επιδερμίδα

Η κρέμα για να απορροφηθεί σωστά, θα πρέπει να εφαρμοστεί σε μια καθαρή επιδερμίδα. Το σωστό αποτέλεσμα θα φανεί μετά από απολέπιση και καθαρισμό του προσώπου, όταν θα μπορείτε να εφαρμόσετε την ενυδατική στο τέλειο έδαφος.

#4. Απλώνετε την ενυδατική με βιαστικές κινήσεις

Ακόμη και οι κινήσεις που κάνετε για να εφαρμόσετε την κρέμα, παίζουν σημαντικό ρόλο. Επιλέξτε να μην τρίβετε το πρόσωπό σας κατά την εφαρμογή αλλά να κάνετε απαλές κινήσεις, έτσι θα γίνει η βέλτιστη απορρόφηση.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.