Τα καλύτερα serum αντιγήρανσης που θα χαρίσουν νεανική όψη στην επιδερμίδα σας

Ελένη Τσούτση
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

Σήμερα  τα παραδείγματα των γυναικών που περιποιούνται καθημερινά την επιδερμίδα τους, πρωί και βράδυ είναι πολλά. Μάλιστα σύμφωνα με μελέτες, οι δερματολόγοι αναφέρουν ότι η βραδινή είναι πιο σημαντική ρουτίνα καθώς περιλαμβάνει προϊόντα που παρέχουν εντατική θρέψη στο δέρμα.

Ένα "μαγικό" προϊόν για την επιδερμίδα που το εφαρμόζουμε πρωί - βράδυ, σε καθαρή επιδερμίδα, πριν την ενυδατική κρέμα είναι το serum. Βέβαια, οι περισσότερες το έχουν βάλει στην βραδινή ρουτίνα ομορφιάς τους. Διαθέτει λεπτόρρευστη υφή και απορροφάται εύκολα στις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος. Το serum βοηθάει την επιδερμίδα και πιο συγκεκριμένα δρα κατά της αντιγήρανσης ενώ χαρίζει φωτεινότητα στο δέρμα. Στα plus του serum είναι ότι εισχωρεί βαθιά στην επιδερμίδα και ιδανικά εφαρμόζεται μετά τον καθαρισμό του προσώπου και πριν την ενυδατική.

Tip 1:

Ακόμη, το serum δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ενυδατική κρέμα, αντιθέτως λειτουργεί συμπληρωματικά και ενισχύει τη δράση της. Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το serum σας αν αισθάνεστε ότι η ενυδατική κρέμα έχει βαριά υφή.

Tip 2:

Το serum πρέπει να εφαρμόζεται 2 φορές την ημέρα. Είναι το πρώτο καλλυντικό που πρέπει να μπαίνει στο δέρμα μετά το καθαριστικό και τo toner. Μετά το serum, σειρά έχει το αντηλιακό το πρωί.

Εάν απλώνετε τον ορό σας το βράδυ, μετά από αυτόν, εφαρμόστε την ενυδατική κρέμα νυκτός. 

Τοποθετήστε τις σταγόνες του serum σε 1 ή 2 δάχτυλα και μετά κάντε μασάζ σε όλο το πρόσωπο, ώστε να μη χάσετε καθόλου προϊόν στις παλάμες σας.

Δείτε τα καλύτερα serum κατά της αντιγήρανσης: