ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ανανεώνουμε την πρωινή μας ρουτίνα περιποίησης


Ελένη Τσούτση

31 Οκτωβρίου 2020

Ανανεώνουμε την πρωινή μας ρουτίνα περιποίησης

Σε όποια κατάσταση και αν είμαστε, είναι απαραίτητο μετά την πρώτη γουλιά καφέ, να περιποιηθούμε τον εαυτό μας. Η ρουτίνα είναι γνωστή και σχεδόν όλες την κάνουμε σωστά. Υπάρχει όμως, κάτι που μπορεί να αναβαθμίσει την beauty ρουτίνα; Και αν ναι, πρέπει να μην απαιτεί αρκετό χρόνο, καθώς ιδιαίτερα το πρωί είναι περιορισμένος ο διαθέσιμος.

Δοκιμάστε λοιπόν, πριν ακόμα φτιάξετε καφέ, να κάνετε ένα ντους. Αντί να πλύνετε το πρόσωπό σας στο νιπτήρα, κάντε ένα 2λεπτο ντους, όπου θα καθαρίσετε και το πρόσωπό σας. Λίγο πριν βγείτε, γυρίστε το νερό προς το κρύο. Με αυτό τον τρόπο θα δείτε ότι αρχικά θα ξυπνήσετε πιο εύκολα, θα τονωθείτε, ενώ παράλληλα βοηθάτε στην σωστή αιμάτωση του σώματός σας, κάτι που κάνει καλό και στην επιδερμίδα.

Βγαίνοντας από το μπάνιο, συνεχίστε με τον ορό σας, την ενυδατική σας ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν χρησιμοποιείτε.

Tip:

Για το πρωινό σας μακιγιάζ, το οποίο ακολουθεί της περιποίησης δοκιμάστε το κλασικό, αγαπημένο mix που σας προτείνουμε πάντα. Μία δόση από το serum, με μία δόση foundation. Ιδιαίτερα φέτος, που η βάση πρέπει να είναι όσο πιο φυσική γίνεται, αυτό το mix είναι ΜUST. Θα δείτε ότι το πρόσωπό σας θα είναι λαμπερό και super ενυδατωμένο.