ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H Selena Gomez εμφανίστηκε πάλι χωρίς ίχνος μακιγιάζ υπενθυμίζοντας μας να κάνουμε focus στο skincare


Ελένη Τσούτση

5 Νοεμβρίου 2020

H Selena Gomez εμφανίστηκε πάλι χωρίς ίχνος μακιγιάζ υπενθυμίζοντας μας να κάνουμε focus στο skincare

Η δεύτερη καραντίνα είναι πλέον γεγονός, και εφόσον θα έχουμε περισσότερο χρόνο για εμάς, δεν έχουμε παρά να εστιάσουμε σε θετικά πράγματα και πώς να νιώθουμε καλύτερα. Ένα παράδειγμα λοιπόν, για αυτές τις μέρες που θα μείνουμε σπίτι μας, είναι η Selena Gomez και πιο συγκεκριμένα η επιδερμίδα της. 

Η pop star φαίνεται ότι παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση και ακολουθεί πιστά όλα τα βήματα της skincare routine της, και μέσα από το λαμπερό της δέρμα το αποδεικνύει. Η Selena μάς έχει συνηθίσει γενικά σε υπέροχες φωτογραφίες και σε inspirational μηνύματα, ωστόσο το post -video που έκανε τελευταία, ήταν από τα πιο όμορφα που έχουμε δει. 

Στον λογαριασμό της στο Instagram εμφανίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με κάτω τα μαλλιά της. Η τραγουδίστρια, πιο χαλαρή και άνετη από ποτέ, εντυπωσιάζει με το no makeup look της και κάνει τους followers της να ενθουσιάζονται.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Δείτε ακόμη:

 

Κεντρική φωτογραφία: Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.