ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πριν κοιμηθείτε, δοκιμάστε αυτό το skincare tip και θα δείτε σημαντική βελτίωση στον ύπνο σας


Ελένη Τσούτση

27 Οκτωβρίου 2020

Πριν κοιμηθείτε, δοκιμάστε αυτό το skincare tip και θα δείτε σημαντική βελτίωση στον ύπνο σας

Όπως ήδη γνωρίζετε η βραδινή skincare ρουτίνα είναι πιο σημαντική από την πρωινή, και πρέπει να γίνεται με σχολαστικό τρόπο και προϊόντα, που ταιριάζουν στις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Σήμερα λοιπόν, προτείνουμε πριν κοιμηθείτε να εφαρμόσετε μια μικρή ποσότητα κρέμας χεριών και να κάνετε απαλό μασάζ. Μπορεί για πολλές γυναίκες να είναι μία αγαπημένη συνήθεια αυτή, όσες όμως δεν την ακολουθούν, μπορούν να την ξεκινήσουν από σήμερα. Ελάχιστη ποσότητα αρκεί για να κάνετε απαλό μασάζ στις παλάμες και στα δάχτυλά σας, και περιληπτικά να σας πω ότι τα οφέλη είναι περισσότερα από όσα πιστεύετε.

Αρχικά, αυτό το μασάζ είναι super χαλαρωτικό και μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα. Ύστερα, επειδή αυτές τις ημέρες, το κρύο έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή του, είναι απαραίτητο να φροντίζουμε τα χέρια μας, καθώς είναι εκτεθειμένα στις χαμηλές θερμοκρασίες και χρειάζονται extra φροντίδα. Μετά τον καθαρισμό προσώπου λοιπόν, και δεδομένου ότι έχουμε σαπουνίσει ελαφρώς και τα χέρια μας, ελάχιστη κρέμα αρκεί για να αποκτήσουν τα ίδια, λεία και απαλή υφή. Τέλος, επιλέγοντας την κρέμα με το αγαπημένο σας άρωμα, βοηθάτε τον εγκέφαλό σας, μέσα από την διαδικασία της οσμής να χαλαρώσει λίγο πριν κοιμηθείτε.

Αφήστε την δίπλα στο κομοδίνο σας και επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε βράδυ. Όχι, απλά γιατί θέλετε απαλά χέρια, αλλά γιατί θέλετε έναν ήρεμο ύπνο.

Ακολουθούν μερικές από τις πιο αγαπημένες κρέμες χεριών:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.