ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

#masktime: 3 εύκολες DIY συνταγές με βασικό συστατικό το λάδι


The Jennettes

9 Νοεμβρίου 2020

#masktime: 3 εύκολες DIY συνταγές με βασικό συστατικό το λάδι

Η καραντίνα έχει αλλάξει την καθημερινότητά όλων μας, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να μας κάνει να παρατήσουμε τον εαυτό μας και να αμελήσουμε την καθημερινή μας περιποίηση. Τώρα που έχουμε περισσότερο χρόνο, ας τον εκμεταλλευτούμε, κάνοντας μάσκες περιποίησης τόσο για την επιδερμίδα μας όσο και για το σώμα μας. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε υλικά, που έχουμε στην κουζίνα μας, όπως το ελαιόλαδο.

Παρακάτω θα βρείτε τις 3 συνταγές, που μπορείτε να κάνετε μόνες σας, και να έχετε μια πλήρη περιποίηση με κύριο συστατικό το ελαιόλαδο.

#1. Απολέπιση Σώματος: 

Χρειάζεστε μόνο κρυσταλλική ή καστανή ζάχαρη και λάδι. Αναμειγνύετε τα δύο συστατικά, έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα παχύρρευστο μείγμα και το χρησιμοποιείτε για εβδομαδιαία απολέπιση στο σώμα. Προσοχή όταν ξεπλένετε, να μη γλιστρήσετε. Μετά την απολέπιση, εφαρμόζετε ενυδατική σώματος.

#2. Απολέπιση Προσώπου:

Αυτή τη φορά, θα χρειαστείτε αλάτι και λάδι. Κάνετε απαλό μασάζ σε καθαρό πρόσωπο και στη συνέχεια, εφαρμόζετε την ενυδατική του προσώπου σας. Σε περίπτωση που βγείτε εκτός σπιτιού, μην ξεχάσετε την αντηλιακή σας.

jenny.gr

#3. Ενυδάτωση Μαλλιών: 

Για λαμπερές, ενυδατωμένες άκρες ανακατεύετε μία κουταλιά του γλυκού λάδι σε μία δόση στο conditioner που χρησιμοποιείτε. Με αυτό τον τρόπο χαρίζετε ένα boost ενυδάτωσης στις ταλαιπωρημένες σας άκρες. Αποφύγετε την εφαρμογή στις ρίζες, ιδιαίτερα αν έχετε λιπαρά μαλλιά.

 Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.