ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H beauty editor του #jennygr μοιράζεται την δική της ιστορία με την ακμή


Ελένη Τσούτση

13 Νοεμβρίου 2020

H beauty editor του #jennygr μοιράζεται την δική της ιστορία με την ακμή

Aν κάτι θα θέλαμε να αντικρίζουμε όλες οι γυναίκες στον καθρέφτη, αυτό σίγουρα είναι ένα καθαρό πρόσωπο δίχως ατέλειες και σπυράκια, και δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουμε τα πάντα γι' αυτό. Αλλά, δεν έχουμε πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή μια αλαβάστρινη επιδερμίδα, υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μας, που το δέρμα μας δεν συνεργάζεται μαζί μας, κι εμείς πρέπει να φροντίσουμε να επανέλθει.

Με τέτοια περίοδο βίωσα κι εγώ στη ζωή μου όταν ήρθα αντιμέτωπη με την ακμή. Ήταν για μένα μια δύσκολη περίοδος, που είχε γεμίσει το μέτωπό μου με σπυράκια και η αυτοπεποίθησή μου είχε μειωθεί αρκετά αφού δυσκολευόμουν στην αρχή να συνειδητοποιήσω ότι δεν ανήκω στις γυναίκες που έχουν την τέλεια επιδερμίδα. Η αρχή είναι πάντα δύσκολη. Μάλιστα, θυμάμαι ότι είχα κόψει και αφέλειες έτσι ώστε να καλύψω και με αυτόν τον τρόπο τα σπυράκια μου, να μην τα βλέπω καθημερινά στον καθρέφτη μου. Ίσως, το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν ότι δεν αποδεχόμουν τη νέα μου εικόνα και το γεγονός ότι έχω ακμή, όντας 28. 

Η ακμή μπορεί να εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή στη ζωή μας, και καλό θα είναι να την αγκαλιάσουμε. Ναι, να την αγκαλιάσουμε για να την αντιμετωπίσουμε, και πάνω από όλα να μην την αφήνουμε να μας χαλάει στιγμές που δεν θα ξαναέρθουν. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι στο party γενεθλίων της καλύτερής μου φίλης, δεν ήθελα να συμμετέχω στις φωτογραφίες αφού δεν ένιωθα όμορφα με το δέρμα μου. Πόσο λάθος!

Δείτε το video:

https://www.youtube.com/watch?v=pzVO8JME_2M

Η συμφιλίωσή μου με την ακνεϊκή επιδερμίδα, ίσως καθυστέρησε αλλά ήρθε. Πιστέψτε με λοιπόν, αν βιώνετε κι εσείς την ίδια κατάσταση, αυτό θα αλλάξει αρκεί να έχετε καλή ψυχολογία και να ακολουθήσετε τη σωστή skincare routine, χρησιμοποιώντας μόνο ποιοτικά προϊόντα κατάλληλα για την ακμή.

Μία καμπάνια εστιάζει στην ψυχολογία των γυναικών με ακμή ενηλίκων, μέσα από 3 προσωπικές ιστορίες, ειπωμένες από διαφορετική σκοπιά, η καθεμία. Στόχος της, να εμπνεύσει και να επικοινωνήσει ένα δυνατό μήνυμα: H ακμή δεν μπορεί να καθορίσει τα όνειρα, τη ζωή, την αυτοπεποίθησή σου.

Προσωπικά, ένα προϊόν, που έχω εντάξει τελευταία στην περιποίηση της επιδερμίδας μου, είναι ο ορός Effaclar Serum που δημιουργήθηκε από την La Roche-Posay, σαν απάντηση στην ακμή των ενηλίκων. 

Με ιδανική ισορροπία μεταξύ απολεπιστικής και καταπραϋντικής δράσης, το Εffaclar Serum εξυγιαίνει τους πόρους και μέρα με τη μέρα, διορθώνει τις επίμονες ατέλειες και τα σημάδια. Η πρώτη φροντίδα La Roche-Posay, που συνδυάζει υψηλή συγκέντρωση σε ενεργά συστατικά που δρουν συνεργατικά: 3 Κερατολυτικά οξέα για μείωση των ατελειών και σημαδιών + Νιασιναμίδη και Ιαματικό Νερό για καταπράυνση και μέγιστη ανοχή. Αποδεδειγμένο κατά της επανεμφάνισης.  

jenny.gr

Η σύνθεσή του με συστατικά υψηλής συγκέντρωσης και η αποτελεσματικότητά του, το καθιστούν μια καινοτόμα λύση για κάθε γυναίκα με ακμή, μετατρέποντας έτσι την ανασφάλεια σε #acnepositivity.

Μία καμπάνια, που εστιάζει στην ψυχολογία των γυναικών με ακμή ενηλίκων, μέσα από 3 προσωπικές ιστορίες, ειπωμένες από διαφορετική σκοπιά, η καθεμία. Στόχος της, να εμπνεύσει και να επικοινωνήσει ένα δυνατό μήνυμα: H ακμή δεν μπορεί να καθορίσει τα όνειρα, τη ζωή, την αυτοπεποίθησή σου.

Μην ξεχνάτε: η ακμή δεν μπορεί να καθορίσει τα όνειρα, τη ζωή, την αυτοπεποίθησή σας.

Φωτογραφία: Χρήστος Λώλος

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.