ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα beauty προϊόντα που χρειαζόμαστε με την πτώση της θερμοκρασίας


Ελένη Τσούτση

25 Νοεμβρίου 2020

Τα beauty προϊόντα που χρειαζόμαστε με την πτώση της θερμοκρασίας

H θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει αισθητά και τι καλύτερο από το να ανανεώσουμε το νεσεσέρ της περιποίησης μας με όλα εκείνα τα beauty items που μας είναι απαραίτητα για τον χειμώνα. Άλλωστε αυτές οι μέρες είναι κατάλληλες για τις αγορές σας αφού το Black Friday είναι η τέλεια ευκαιρία για να επενδύσουμε στα σωστά items για τη skincare routine μας.

Προσωπικά, κάθε εποχή φροντίζω να ανανεώνω μερικά καλλυντικά καθώς νιώθω ότι έτσι μπαίνω καλύτερα στο κλίμα της κάθε σεζόν και η αλήθεια είναι ότι μου φτιάχνει η διάθεση και παρατηρώ ότι η επιδερμίδα μου έχει άλλες ανάγκες όταν αρχίζει το κρύο. Σε λίγο έρχονται και τα Χριστούγεννα και ήδη πολλά brands έχουν λανσάρει μοναδικά x-mas gift sets, που μας κάνουν να μη σταματάμε τις online αγορές.

Δημιούργησα λοιπόν, μία λίστα με τα beauty items που θα σας ανανεώσουν αυτό το χειμώνα και θα σας εμπνεύσουν να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας!

#1. Ενυδατική Κρέμα

jenny.gr

Korres, Επανορθωτική Κρέμα Νεότητας Χρυσός Κρόκος

Απλώνουμε γενναιόδωρα, σε καθαρή επιδερμίδα την ενυδατική μας κρέμα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Αυτή τη φορά δεν την αφήνουμε πίσω στο ντουλάπι του μπάνιου, τη βάζουμε στην τσάντα μας. Σε περίπτωση που νιώθουμε το δέρμα μας να μας τραβάει, κάνουμε ένα πέρασμα. Σε περίπτωση που έχουμε facial mist, προτιμάμε αυτό.

#2. Κρέμα Χεριών

jenny.gr

Caudalie Promo Christmas Trio Hand Cream 

Για σήμερα είναι ο κολλητός μας φίλος. Μέσα στην ημέρα απλώνουμε γενναιόδωρη ποσότητα επίσης, και φτάνουμε ακόμα και μέχρι τους αγκώνες. Ειδικότερα τώρα που εφαρμόζουμε πολύ συχνά αντισηπτικό, τα χέρια μας έχουν περισσότερο ανάγκη από ποτέ αυτή την ενυδάτωση.

#3. Lip Balm

jenny.gr

Bobbi Brown Lip Balm

Ένα ακόμη προϊόν που θα συνοδέψει την ημέρα μας. Προσωπικά εφάρμοσα στα χείλη μου, πριν το κραγιόν, και on top έβαλα το αγαπημένο κόκκινο που ταιριάζει με το πουλόβερ μου. Ναι, και κάτω από τη μάσκα! #beoptimistic

Serum time

jenny.gr

Αvon, Serum Μεγιστοποίησης Λάμψης ANEW με Βιταμίνη C

Η χρήση του serum δεν γνωρίζει ηλικία και τύπο επιδερμίδας. Το χρησιμοποιούμε ανάλογα με την ανάγκη. Οι beauty experts τονίζουν ότι είναι το απόλυτο προϊόν φροντίδας για εσάς που θέλετε extra ενυδάτωση και τόνωση.

Body Scrub

jenny.gr

A Magic Cabinet, Nature Theories Body Scrub 

H τόνωση της επιδερμίδας είναι πολύ σημαντική όλο το χρόνο, έτσι και τον χειμώνα. Για να αποκτήσετε λεία και απαλή επιδερμίδα στο σώμα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι μία καλή απολέπιση με ένα body scrub. Είναι αυτό που θα λειάνει την επιδερμίδα και θα αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα με αποτέλεσμα ένα λαμπερό και υγιές σώμα.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.