ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H Bella Hadid μας δείχνει τα νέα της minimal tattoo


Ελένη Τσούτση

26 Νοεμβρίου 2020

H Bella Hadid μας δείχνει τα νέα της minimal tattoo

Η Bella Hadid εκτός από top model είναι και ένα stylish κορίτσι που αγαπά να πειραματίζεται και όσο μεγαλώνει βρίσκει όλο και περισσότερο το προσωπικό της στιλ. Δεν είναι τυχαίο που εκπροσωπεί τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και όποιο trend υιοθετεί γίνεται αμέσως τάση. Πρόσφατα, λοιπόν η ίδια αποφάσισε να κάνει δυο minimal tattoo τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την παλαιστινιακή καταγωγή της.

Η Bella εμπιστεύτηκε τον αγαπημένο της tattoo artist Dr. Woo και αποφάσισε να γράψει στο σώμα της δυο λέξεις  - πολύ σημαντικές για εκείνη στα αραβικά. Πιο συγκεκριμένα, τη λέξη “I Love You” και τη λέξη “Sweetheart” δηλαδή "Σ' αγαπάω" και "γλυκιά", αντίστοιχα.

Το 25χρονο μοντέλο επέλεξε να είναι δυο τατουάζ που όπως φαίνεται σημαίνουν κάτι ιδιαίτερο για εκείνη και μάλιστα είναι τα μεγαλύτερα σε μέγεθος που έχει κάνει  καθώς έχει ένα μικρό τριαντάφυλλο στο πίσω μέρος του μπράτσου της αλλά και φτερά αγγέλων.

Πώς σας φαίνονται τα νέα της τατουάζ; 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doctor Woo (@_dr_woo_)

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

jenny.gr

 

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.