ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 serum ματιών που θα σας χαρίσουν νεανικό και λαμπερό βλέμμα


Ελένη Τσούτση

30 Νοεμβρίου 2020

5 serum ματιών που θα σας χαρίσουν νεανικό και λαμπερό βλέμμα

Μια ολοκληρωμένη skincare routine έχει αρκετά steps και φυσικά αρκετά μυστικά ώστε να θεωρείται επιτυχημένη. Για να δείτε λοιπόν αποτελέσματα στην επιδερμίδα σας εκτός από την συστηματική εφαρμογή των προϊόντων με τον σωστό τρόπο, πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας και τα ποιοτικά προϊόντα. Μια ενυδατική κρέμα, μια κρέμα ματιών, ένα serum αλλά ήρθε και κάτι νέο να προστεθεί στο νεσεσέρ σας, και αυτό είναι ο ορός ματιών.

Ο ορός, πιο γνωστός ως serum, έφερε την επανάσταση στην κοσμετολογία, και από τότε που κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα, έχει καταφέρει να τον χρησιμοποιούν πολλές γυναίκες που θέλουν να έχουν ένα όμορφο και εντυπωσιακό βλέμμα.

Αυτά τα μαγικά ελιξίρια εξελίσσονται, εστιάζουν στην περιοχή των ματιών και χάρη στη στοχευμένη δράση τους υπόσχονται ορατά αποτελέσματα με διάρκεια. Άλλωστε η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι η πιο ευαίσθητη και χρειάζεται εντατική "θεραπεία" ώστε να μην χρειάζεστε ούτε το concealer στην καθημερινότητά σας.

Εμείς σας προτείνουμε 5 από τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς που θα χαρίσουν φως στην περιοχή των ματιών.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.