ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα μυστικά ομορφιάς της Katie Holmes που σήμερα γίνεται 42 χρονών


Ελένη Τσούτση

18 Δεκεμβρίου 2020

Τα μυστικά ομορφιάς της Katie Holmes που σήμερα γίνεται 42 χρονών

Η πολυαγαπημένη ηθοποιός Katie Holmes σήμερα γίνεται 42 χρονών και φαίνεται πιο φρέσκια και ανανεωμένη από ποτέ. Η ίδια έχει βρει το προσωπικό της στιλ και αν κάτι λατρεύουμε σε εκείνη, είναι αναμφίβολα η απλότητά της. Διαθέτει φυσική ομορφιά και μέσα από τα beauty looks που υιοθετεί κατά καιρούς, παρατηρούμε ότι με τις κινήσεις που κάνει, θέλει να ενισχύει αυτή τη φυσικότητα.

Αποφεύγει το υπερβολικό μακιγιάζ, τα extreme χτενίσματα και είναι λάτρης του makeup- no makeup look. Eίτε περπατά στο red carpet, είτε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με την κόρη της, Suri, θα τη δούμε το ίδιο όμορφη και απλή. 

jenny.gr

Ποια είναι όμως, τα μικρά μυστικά ομορφιάς της που την κάνουν να ξεχωρίζει; Η ίδια σε ερώτηση δημοσιογράφου στο παρελθόν έχει αποκαλύψει:

«Ακόμη και αν δεν χτενιστώ με τη βούρτσα, χρησιμοποιώ τα δάχτυλά μου! Αν έχω χάλια μαλλιά και έχω ξεμείνει από προϊόντα περιποίησης των μαλλιών μου, χρησιμοποιώ λίγο baby oil στις άκρες των δαχτύλων μου για να τα φτιάξω. Αν δεν έχω κραγιόν, παίρνω ένα βατόμουρο και το τρίβω στα χείλη μου».

jenny.gr

Όσον αφορά την περιποίηση των μαλλιών της ηθοποιού, αυτή περιλαμβάνει λούσιμο σε καθημερινή βάση και την εφαρμογή θεραπειών που θρέφουν την τρίχα και διατηρούν τα σωστά επίπεδα υγρασίας στα μαλλιά. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Eπιλέγω προϊόντα με βιταμίνη D που κάνει καλό στα μαλλιά, δημιουργώντας παράλληλα έντονη λάμψη. Αν τα μαλλιά σας είναι άγρια, μετά τη χρήση αυτού του προϊόντος, θα μαλακώσουν και θα φαίνονται υπέροχα».

jenny.gr

Η Katie Holmes ανήκει στην κατηγορία των stars του Hollywood που έχουν ξεχωρίσει με την απλότητα και τη minimal αισθητική τους. Είναι μια διαχρονική πηγή έμπνευσης καθώς με τα looks της αποπνέει φινέτσα και κομψότητα, ακριβώς ό,τι αναζητούν όλες οι γυναίκες.

Δείτε ακόμη:

Φωτογραφίες: Splash Ideal Images

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.