ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

4+1 συμβουλές για την επιδερμίδα από τους κορυφαίους αισθητικούς του Hollywood


Ελένη Τσούτση

2 Ιανουαρίου 2021

4+1 συμβουλές για την επιδερμίδα από τους κορυφαίους αισθητικούς του Hollywood

Έχουμε συγκεντρώσει όλες, αρκετή γνώση σχετικά με το τι είναι καλύτερο να κάνουμε για τη φροντίδα και την υγεία της επιδερμίδας μας, αλλά καλώς ή κακώς, δεν είναι ποτέ αρκετή. Το να διασταυρώνουμε όσα διαβάζουμε ή όσα ακούμε, είναι ένας καλός τρόπος για να εξασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες μας είναι σωστές και το να ακούμε και να εκμεταλλευόμαστε προς όφελός μας τις συμβουλές των ειδικών, είναι ένας εξίσου πολύ καλός τρόπος. 

Παρακάτω, λοιπόν, θα (ξανά)μάθουμε όλα όσα επανέρχονται στο μυαλό μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα με ένα ερωτηματικό. Όταν το θέμα μας είναι η επιδερμίδα μας, καλό είναι να ακούμε τους experts, που στη συγκεκριμένη περίπτωση μας δίνουν τα φώτα τους από το Hollywood.

Οι top Hollywood αισθητικοί, λοιπόν, που τους εμπιστεύονται πολλές από τις αγαπημένες μας celebs -βλ. Jessica Alba, Rosie Huntington-Whiteley, Chrissy Teigen, Miley Cyrus, Emily Blunt, Cindy Crawford, Michelle Williams, Demi Moore πιστεύουν τα εξής:

1. Καλό είναι να κάνουμε απολέπιση καθημερινά -αρκεί να μην είμαστε πολύ "σκληρές" με την επιδερμίδα μας. Αυτό τη βοηθά να μπορεί να απορροφήσει σε βάθος τα προϊόντα που διεισδύουν, στη συνέχεια, στο δέρμα μας.

2. Ο καθαρισμός προσώπου είναι απαραίτητο να γίνεται δύο φορές τη μέρα -πρωί και βράδυ- και στο βραδινό καλό είναι να αφιερώνουμε αρκετό χρόνο.

3. Όταν αρχίσουμε να βλέπουμε σημάδια γήρανσης, μία καλή πρώτη κίνηση που θα μας βοηθήσει πολύ, είναι να περιορίσουμε την πρόσληψη ζάχαρης.

4. Αποφύγετε το stress. Σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με τη γήρανση της επιδερμίδας.

5. Αρχίστε να χρησιμοποιείτε αντιγηραντικά προϊόντα από όταν διανύετε τη δεκαετία των 20. Λειτουργήστε προληπτικά και δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε ποτέ έντονα.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.