ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η Jennifer Lopez μόλις αποκάλυψε την αγαπημένη της skincare συνήθεια για λαμπερό δέρμα μετά τα 40


Ελένη Τσούτση

15 Δεκεμβρίου 2020

Η Jennifer Lopez μόλις αποκάλυψε την αγαπημένη της skincare συνήθεια για λαμπερό δέρμα μετά τα 40

Η Jennifer Lopez είναι αποδεδειγμένα η αγαπημένη μας skincare guru αφού όσο μεγαλώνει η επιδερμίδα της παραμένει λαμπερή και αψεγάδιαστη. Η ίδια λατρεύει να περιποιείται την επιδερμίδα της καθώς γνωρίζει καλά ότι την επιβαρύνει καθημερινά με το έντονο μακιγιάζ που κάνει για τις εμφανίσεις της. Από πολύ νωρίς έμαθε να φροντίζει το δέρμα της και όπως δηλώνει σε αυτό βοήθησε η μητέρα της, η οποία ακολουθήσε μια συγκεκριμένη skincare routine.

Σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις λοιπόν, αποκάλυψε τον κανόνα περιποίησης που ακολουθεί και δεν τον παραβλέπει ποτέ όσο κουρασμένη κι αν νιώθει. Χαρακτηριστικά η star δηλώνει: “Μεγάλωσα στο Bronx όπου τον περισσότερο καιρό έκανε πολύ κρύο. Πήγαινα σε καθολικό σχολείο και φορούσα στολή και κάλτσες μέχρι το γόνατο. Ξεπάγιαζα, στην κυριολεξία και έπρεπε να φροντίζω ώστε το δέρμα μου να είναι ενυδατωμένο. Καθώς μεγάλωνα, υιοθέτησα μια ρουτίνα περιποίησης που περιλάμβανε ένα σαπούνι καθαρισμού και την κρέμα ημέρας της μητέρας μου”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JLO BEAUTY (@jlobeauty)

“Όσο μεγαλώνουμε, αρχίζουμε να χάνουμε τη σφριγηλότητα ενώ κάνουν την εμφάνισή τους οι λεπτές γραμμές. Πώς κρατώ το δέρμα μου ενυδατωμένο, χωρίς ερεθισμούς, λαμπερό και νεανικό; Ακολουθώ τον Νο 1 κανόνα από τότε που ζούσα στο Bronx: Την καθημερινή χρήση αντηλιακού. Μ’ αρέσει να περπατάω κάτω από τον ήλιο και να κάνω μπάνιο στις διακοπές μου".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JLO BEAUTY (@jlobeauty)

H ίδια συμπλήρωσε: "Ένας δερματολόγος όταν ήμουν ακόμη νεαρή, μου είπε να χρησιμοποιώ πάντα αντηλιακή κρέμα. Εγώ σκέφτηκα, τι να την κάνω; Ζω στη Νέα Υόρκη. Τελικά, ήταν εκείνη που με προστάτευσε από τα σημάδια γήρανσης αφού την χρησιμοποιώ ως ενυδατική, καθημερινά. Κι αν θα έπρεπε να αποκαλύψω τα μυστικά της ομορφιάς μου είναι: αντηλιακή κρέμα, άσκηση, όχι κάπνισμα και αλκοόλ, αλλά και σωστή διατροφή“.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.