ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H Jennifer Lopez απαντάει σε follower που την κατηγορεί ότι έχει κάνει πολλά botox


Ελένη Τσούτση

18 Ιανουαρίου 2021

H Jennifer Lopez απαντάει σε follower που την κατηγορεί ότι έχει κάνει πολλά botox

Η Jennifer Lopez το τελευταίο διάστημα ανεβάζει συχνά στον λογαριασμό της στο Instagram, φωτογραφίες και βίντεο για να στηρίξει τη νέα της σειρά καλλυντικών της JLo Glow. Η 51χρονη star δημοσίευσε ένα video που δοκιμάζει ένα από τα προϊόντα της και στο οποίο λέει: “Εντάξει, μόλις έβγαλα τη μάσκα. Ειλικρινά, δεν μπορώ να δω ούτε μια γραμμή στο πρόσωπό μου. Νιώθω ότι αφαιρέθηκαν 10 χρόνια από το πρόσωπό μου.”

Μετά την ανάρτηση ενός video μία follower έσπευσε να σχολιάσει ότι ο μοναδικός λόγος που δεν υπάρχει ούτε μία γραμμή, είναι επειδή η Lopez έχει κάνει τόνους από botox και όχι εξαιτίας της μάσκας που χρησιμοποιεί.

Η Lopez απάντησε δημόσια στο σχόλιο: 

“Αυτό είναι το πρόσωπό μου. Έχω πει 500 εκατομμύρια φορές ότι δεν έχω κάνει ούτε botox, ούτε κάποια άλλη επέμβαση. Πάρε κι εσύ κάποιο προϊόν JLO Beauty και νιώσε όμορφη!! Και θα σου πω κι ένα άλλο μυστικό: Δοκίμασε να αφιερώσεις χρόνο για να είσαι πιο θετική και ευγενική και μη ρίχνεις τους άλλους, έτσι θα είσαι πιο όμορφη!”

jenny.gr


Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.