ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H Naomi Campbell αποκαλύπτει το μυστικό της για καλλίγραμμα πόδια χωρίς κυτταρίτιδα


Ελένη Τσούτση

9 Φεβρουαρίου 2021

H Naomi Campbell αποκαλύπτει το μυστικό της για καλλίγραμμα πόδια χωρίς κυτταρίτιδα

Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να γνωρίζει τα μυστικά ομορφιάς της Naomi Campbell; Έχει υπέροχη επιδερμίδα, λαμπερά μαλλιά αλλά και καλλίγραμμα πόδια. Είναι μοντέλο πρώτης γραμμής και ακόμη και σήμερα στα catwalks που συμμετέχει, καταφέρνει πάντα να κλέψει όλα τα βλέμματα με τις μοναδικές της εμφανίσεις. Είναι το απόλυτο μοντέλο των 90's και δεν είναι τυχαίο που πολλοί την αποκαλούν γαζέλα. 

Τα πόδια της είναι συγκλονιστικά και η λαμπερή Naomi επέλεξε να μοιραστεί το μυστικό της για το πώς τα διατηρεί σε τέτοια "κατάσταση" χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας. Η ίδια λοιπόν ανέβασε στο youtube όλες τις λεπτομέρειες από το show που πρωταγωνιστούσε και αποκάλυψε τι κάνει και τα πόδια της είναι τόσο εντυπωσιακά και χωρίς κυτταρίτιδα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Η απάντηση είναι λεμφικό μασάζ. Πριν από το show του οίκου Fendy, η Naomi επισκέφθηκε το Olfa Perba studio στο Παρίσι και έκανε λεμφικό μασάζ, δείχνοντας όλη τη διαδικασία στην κάμερα. Η αισθητικός που την ανέλαβε μάλιστα, χρησιμοποίησε δυο ξύλινα εργαλεία ώστε να κάνει τη συγκεκριμένη μέθοδο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Στο video, όπως αναφέρει: “Προσπαθώ να το κάνω όσο πιο συχνά γίνεται επειδή είμαι 50 χρονών. Οι γυναίκες στην ηλικία μου έχουν πολύ κατακράτηση.

Δείτε το video: 

https://www.youtube.com/watch?v=MHgmkIJ2aTU&feature=emb_title

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.