ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

To beauty tool που δεν αποχωρίζεται η Eva Mendes για λαμπερό δέρμα


Ελένη Τσούτση

14 Φεβρουαρίου 2021

To beauty tool που δεν αποχωρίζεται η Eva Mendes για λαμπερό δέρμα

H Eva Mendes διαθέτει ένα πολύ όμορφο πρόσωπο που αναδεικνύει ακόμη περισσότερο με τα λαμπερά μακιγιάζ που λατρεύει να κάνει. Τι κάνει όμως, σε κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, και κλέβει τις εντυπώσεις με τη φωτεινή και γεμάτη ζωντάνια όψη που έχει η επιδερμίδα της; 

Στην καθημερινή της ρουτίνα περιποίησης, φροντίζει να μοιράζεται με τις θαυμάστριες της τα μυστικά της κι εμείς κρατάμε σημειώσεις.

Η λαμπερή star αποκάλυψε το beauty tool που της έχει προτείνει η προσωπική της facialist Dr. Mariana Vergara ώστε να έχει καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα. Πρόκειται για το Golden Wand face roller που χρησιμοποιεί μόνη της, και όπως φαίνεται της αρέσει πολύ.

“Από τότε που δεν μπορώ να τη δω όσο συχνά θέλω, το τέλειο εργαλείο ομορφιάς με βοηθά να αντιμετωπίσω τη βαρύτητα λιγάκι” αναφέρει η ηθοποιός. To Golden Wand face roller μειώνει τις ρυτίδες αλλά και τους μαύρους κύκλους ενώ ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, χαρίζοντας ζωντάνια στο δέρμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)


Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.