ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

O ιδανικός τρόπος για να σταματήσετε να ξυπνάτε με πρησμένο πρόσωπο


Ελένη Τσούτση

28 Φεβρουαρίου 2021

O ιδανικός τρόπος για να σταματήσετε να ξυπνάτε με πρησμένο πρόσωπο
Το τέλειο tip για να αντιμετωπίσετε το πρησμένο πρόσωπο

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ξυπνάμε το πρωί και να αισθανόμαστε ότι το πρόσωπό μας είναι πρησμένο και φουσκωμένο. Ιδιαίτερα αν έχουμε ένα σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού τότε σκεφτόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε στο λίγο χρόνο που έχουμε στη διάθεσή μας. Φυσικά δεν αναφερόμαστε στις περιπτώσεις που ενδέχεται το πρόσωπό μας να πρήζεται λόγω ασθενειών.

Προσωπικά όταν αισθάνομαι το πρόσωπό μου πρησμένο ακολουθώ μια συγκεκριμένη ιεροτελεστεία που αποδίδει.

Ποια βήματα ακολούθησα;

Αρχικά ρίχνω κρύο νερό στο πρόσωπό μου. Είναι η Νο1 κίνηση που βοηθάει και το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη στιγμή.

Στη συνέχεια παίρνω και ένα παγάκι από τον καταψύκτη, το τύλιξα με ένα καθαρό πετσετάκι και έκανα για 3 λεπτά απαλό μασάζ στο πρόσωπο. Αυτή η παγωμένη αίσθηση που αισθανόμουν ήταν αρκετά αναζωογονητική για το πρωί, πιστέψτε με.Έπειτα ακολούθησε η skincare ρουτίνα μου, έκανα ένα πέρασμα με βαμβάκι και toner, εφάρμοσα serum και τέλος την ενυδατική ημέρας. Το πρόσωπό μου είχε σχεδόν επανέλθει, ωστόσο όταν βάφτηκα έκανα πιο έντονα κοψίματα με το bronzer μου, έτσι γιατί έπρεπε να τονίσω παραπάνω τις γωνίες μου εκείνη την ημέρα.

jenny.gr

Πριν φύγω από το σπίτι, πήρα και ένα μεγάλο μπουκάλι νερού μαζί μου ώστε να πίνω κατά την διάρκεια της ημέρας! Πραγματικά αυτά τα βήματα λειτούργησαν και δεν έχετε παρά να τα δοκιμάσετε!

Μην ξεχνάτε πριν από το serum και μετά τον καθαρισμό να κάνετε ένα πέρασμα το πρόσωπό σας με toner πάνω σε βαμβάκι. Το toner προετοιμάζει τους πόρους του δέρματος, για να υποδεχθούν και να απορροφήσουν καλύτερα τον ορό/serum και εν συνεχεία την ενυδατική. 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.