ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Gigi Hadid: Πώς φροντίζει την επιδερμίδα της μετά την εγκυμοσύνη


Ελένη Τσούτση

1 Μαρτίου 2021

Gigi Hadid: Πώς φροντίζει την επιδερμίδα της μετά την εγκυμοσύνη
Πώς φροντίζει το δέρμα της η Gigi Hadid

Το όνομα της Gigi Hadid βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των πιο πολυσυζητημένων μοντέλων στον κόσμο και όχι άδικα. Είναι ένα υπέροχο μοντέλο με τέλειο στιλ αλλά μας είναι και πολύ συμπαθής. Πρόσφατα, μάλιστα έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι και πλέον έχει χρόνο να περιποιηθεί και λίγο παραπάνω τον εαυτό της, αλλά τώρα ως νέα μαμά.

Πριν από λίγους μήνες έδωσε ζωή στον καρπό του έρωτα της με τον τραγουδιστή, Zyan Malik, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μας το δείχνει μέσα από τα social media. To top model πόζαρε για το τεύχος Μαρτίου της Vogue και όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε ένα βίντεο και για το κανάλι του περιοδικού στο Youtube, για να μοιραστεί μαζί μας τη beauty ρουτίνα της μετά την εγκυμοσύνη.

Ποια είναι η νέα της ρουτίνα ομορφιάς;

Η Gigi Hadid τόνισε πως όταν έμεινε έγκυος, είχε ανάγκη να βρει προϊόντα, τα οποία είναι «καθαρά» καθώς δεν ήθελε με τίποτα να βλάψει το μωρό της και έτσι επέλεξε καλλυντικά, που δεν περιείχαν χημικές ουσίες. Μάλιστα, ανέφερε και ένα tip, το οποίο της έμαθε η μητέρα της και δεν είναι άλλο από το μυστικό της οδοντόκρεμας πάνω σε ένα σπυράκι για να το εξαφανίσει.

Δείτε όλη τη νέα της beauty routine στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=XMCZEJVlyRY&feature=emb_title

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.