ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Angelina Jolie: Όλα τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί πιστά


Ελένη Τσούτση

4 Μαρτίου 2021

Angelina Jolie: Όλα τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί πιστά
Η ρουτίνα ομορφιάς της Angelina Jolie

Οι περισσότερες stars διατηρούν μία λαμπερή εικόνα που πίσω από αυτή υπάρχουν πολλά μικρά αλλά και μεγάλα μυστικά. Γυμνάζουν συστηματικά  το σώμα τους, ακολουθούν κανόνες διατροφής και περνούν ώρες στα saloon ομορφιάς.

Κάποιες από αυτές δεν διστάζουν να μοιραστούν έξυπνα tips  για όμορφα, υγιή μαλλιά, αλαβάστρινη επιδερμίδα και πολλά άλλα, με φυσικούς τρόπους,  που μπορείτε να εφαρμόσετε στην καθημερινότητά σας με πολύ εύκολο τρόπο. Εμείς σήμερα θα κάνουμε focus στα μυστικά ομορφιάς της Angelina Jolie, η οποία είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο, με πραγματική φυσική ομορφιά.

jenny.gr

Το απαλό και λαμπερό δέρμα της, τα υπέροχα χαρακτηριστικά της, τα σαρκώδη χείλη της, είναι απλά αξιοζήλευτη! Μάθετε τι κάνει για να διατηρεί την ομορφιά της:

#1. Δεν χρησιμοποιεί στυπτικά σαπούνια και καθαριστικά για τον καθαρισμό του προσώπου.

#2. Δεν αποχωρίζεται ποτέ την αντηλιακή της κρέμα.

#3. Αναρωτηθήκατε ποτέ, τι κάνει η γνωστή ηθοποιός και έχει τόσο καθαρό και λαμπερό δέρμα; Η απάντηση είναι το χαβιάρι. Για την περιποίηση του προσώπου της η Angelina Jolie χρησιμοποιεί ενυδατική κρέμα με χαβιάρι.

#4. Στην καθημερινότητά της επιλέγει το φυσικό μακιγιάζ. Η ίδια λέει «Επειδή έχω σαρκώδη, ροδαλά χείλη, προτιμώ να τα αφήνω φυσικά, με ένα ενυδατικό lip balm».

#5. Στις επίσημες εμφανίσεις της, επιλέγει smokey eyes, με έντονο περίγραμμα, «Επιλέξτε απαλές αποχρώσεις για τα χείλη και αφήστε τα μάτια σας να λάμψουν, δίνοντας έμφαση στις βλεφαρίδες και το περίγραμμα».

6. Για να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση η Angelina Jolie κάνει ασκήσεις Yoga και Kickboxing.  

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.