ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι CC creams που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας την άνοιξη


Ελένη Τσούτση

13 Μαρτίου 2021

Οι CC creams που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας την άνοιξη
Οι CC creams που θα λατρέψετε την άνοιξη

Οι ΒΒ και οι CC κρέμες τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει η πρώτη επιλογή στην περιποίηση προσώπου και υπάρχει λογική εξήγηση πίσω από αυτή την αλλαγή.

Η beauty ρουτίνα μας ανανεώθηκε καθώς οι εταιρείες καλλυντικών εισάκουσαν τις προσευχές μας για ελαφριά κάλυψη και μας σύστησαν τις ΒΒ και οι CC κρέμες. Οι νέες ανακαλύψεις καλύπτουν ελαφρά τις ατέλειες, και έτσι μπορούμε να αποφύγουμε τη συστηματική χρήση foundation.

Σε αυτό το σημείο θα ανοίξουμε μία μικρή παρένθεση για να διευκρινίσουμε τη χρήση κάθε κρέμας: Η κρέμα BB (Blemish Balm δηλαδή κρέμα κατά των ατελειών) είναι μια κρέμα που ενυδατώνει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα καλύπτει τυχόν κοκκινίλες.

jenny.gr

Η κρέμα CC (Color Correction, δηλαδή διόρθωση χρώματος) είναι μια διορθωτική φροντίδα με χρώμα που έχει αναπτυχθεί για να διορθώσει τις χρωματικές ατέλειες του δέρματος: κοκκινίλες, πανάδες από τον ήλιο και δυσχρωμίες.

Σε αντίθεση με την ΒΒ κρέμα που καλύπτει τις ατέλειες, η κρέμα CC, χάρη στα ενεργά διορθωτικά συστατικά της που στοχεύουν στις ατέλειες και κάνουν την επιδερμίδα πιο φωτεινή, μπορεί ιδανικά να λειτουργήσει ακόμη και ως βάση για το μακιγιάζ. Προτείνεται μάλιστα αν είστε άνω των 30 ετών που το δέρμα σας έχει την τάση να είναι πιο ευαίσθητο. Είναι ιδανική επιλογή για καθημερινό μακιγιάζ καθώς δεν επιβαρύνει την επιδερμίδα σας και σας προσφέρει το ιδανικό φυσικό αποτέλεσμα.

Αναζητήσαμε τις καλύτερες CC creams που σας τις προτείνουμε:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.