ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα καλύτερα foundations για φυσικό αποτέλεσμα που θα λατρέψετε την άνοιξη


Ελένη Τσούτση

8 Μαρτίου 2021

Τα καλύτερα foundations για φυσικό αποτέλεσμα που θα λατρέψετε την άνοιξη
Τα καλύτερα foundations για την άνοιξη

Η ελαφριά κάλυψη και το φυσικό αποτέλεσμα είναι το ζητούμενο από ένα μακιγιάζ. Κάθε άνοιξη και καλοκαίρι επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο το makeup no makeup και αν ένα beauty item είναι το πλέον βασικό για να το πετύχετε είναι το foundation. 

Βέβαια, οι ανάγκες της επιδερμίδας αλλάζουν με το καιρό και από εποχή σε εποχή για αυτό το λόγο χρειάζεται να αλλάζουμε και το foundation που πρέπει να ταυτίζεται με τις εκάστοτε ανάγκες μας. Φυσικά, η αναζήτηση για το τέλειο foundation δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς υπάρχουν πολλές επιλογές αλλά εκείνα με την πιο ελαφρία σύσταση είναι πρώτα στις επιλογές μας.

Το ανοιξιάτικο νεσεσέρ λοιπόν καλό είναι να έχει ένα foundation με ελαφριά υφή και σύνθεση,  κάλυψη και φυσικό φινίρισμα. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό ακόμη είναι τα foundations να περιλαμβάνουν δείκτη προστασίας από τις ακτίνες του ηλίου.

jenny.gr

Tips:

1. Οι κανονικές επιδερμίδες ανάλογα με το τελείωμα που επιθυμούν μπορούν να επιλέγουν ανάμεσα στα ενυδατικά και στα ματ foundation.

2. Οι ξηρές επιδερμίδες χρειάζονται ενυδατικά foundation που έχουν λαμπερό τελείωμα για να αποφεύγουν ένα βαρύ αποτέλεσμα.

3. Οι επιδερμίδες με ακμή, δυσχρωμίες και ατέλειες χρειάζονται ένα foundation που να τους προσφέρει τη κάλυψη που επιθυμούν.

4. Οι λιπαρές-μικτές επιδερμίδες χρειάζονται ματ foundation με μεγάλη διάρκεια για να μένουν σταθερά και να μη γυαλίζουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα καλύτερα foundation για να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.