ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τρία premium βιολογικά αντιγηραντικά προϊόντα με θαυματουργή δράση


19 Μαρτίου 2021

Τρία premium βιολογικά αντιγηραντικά προϊόντα με θαυματουργή δράση
βιολογικά αντιγηραντικά προϊόντα με θαυματουργή δράση

Από την ηλικία των 30 ετών η κούραση, το πέρασμα του χρόνου, τα λάθη του παρελθόντος ή πολλές φορές η βιαστική φροντίδα του δέρματος αρχίζουν να κάνουν αισθητά τα σημάδια τους στο πρόσωπό μας. Τότε είναι που αρχίζουμε να σκεφτόμαστε όλες εκείνες τις φορές που πέσαμε για ύπνο χωρίς να ξεβαφτούμε, τις μέρες που ξεχάσαμε να πιούμε νερό, τα ξενύχτια, την κακή διατροφή, αλλά και την ελλιπή ενημέρωση για τη σωστή περιποίηση μας.

Ας είμαστε όμως αισιόδοξοι. H τρίτη δεκαετία της ζωής μας είναι μια καλή περίοδος για να επανορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος και να καθυστερήσουμε όσο είναι δυνατόν τα σημάδια του χρόνου. Όπως και με τη διατροφή, έτσι και με την περιποίηση, ό,τι επιλέγουμε, αργά ή γρήγορα φαίνεται στην ποιότητα της επιδερμίδας μας και αντανακλάται στην υγεία μας συνολικά. Επομένως, η σωστή διατροφή, η επαρκής ενυδάτωση με άφθονο νερό και η χρήση προϊόντων κατάλληλων για τις ανάγκες της επιδερμίδας μας μπορούν να κάνουν θαύματα.

Μια ελληνική εταιρεία που έχουμε ξεχωρίσει για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της είναι η LABBOK. Τα συστατικά των προϊόντων της είναι πιστοποιημένα βιολογικά, 100% vegan, zero waste και cruelty-free. Μάλιστα, είναι η πρώτη και μοναδική ελληνική εταιρεία που αυτή τη στιγμή έχει λάβει την πιστοποίηση cruelty-free από την LEAPING BUNNY INTERNATIONAL, ενώ επίσης έχουν διακριθεί στο διεθνή διαγωνισμό Pure Beauty 2019 στην κατηγορία «Καλύτερα Φυσικά Συστατικά» και στην κατηγορία «Καλύτερη Συσκευασία». Παράλληλα, δεν χρησιμοποιείται επιπρόσθετο νερό στα προϊόντα, καθιστώντας τα 100% ενεργά. Όλα τα φυσικά συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι βάσει κλινικών μελετών εξαιρετικά αποτελεσματικά και σε αντίθεση με πολλά χημικά συστατικά, θρέφουν και φροντίζουν σε βάθος την επιδερμίδα, χαρίζοντας μακροχρόνια οφέλη.

“Η όμορφη επιδερμίδα ξεκινάει πάντα από τις βαθύτερες στιβάδες προς την επιφάνεια. Ένα υγιές δέρμα με διάρκεια στο χρόνο και αντοχή ενάντια στον απαιτητικό τρόπο ζωής και το σύγχρονο περιβάλλον της πόλης, μπορεί να χτιστεί φυσικά και σταδιακά με την σωστή επιλογή προϊόντων” αναφέρει η ομάδα της LABBOK 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 3 αντιγηραντικά προϊόντα της LABBOK για τη σωστή περιποίηση των πιο ώριμων επιδερμίδων, που πραγματικά αποτελούν την καλύτερη τροφή για το πρόσωπό μας. Totally approved by us. 

Serum: ο μαγικός 100% organic ορός 

Το serum είναι ένα υπερσυμπυκνωμένο ελαιώδες προϊόν ενεργών συστατικών με εξαιρετικά ενισχυμένη δράση. Αυτό το καθιστά must της καθημερινής μας περιποίησης. Εφαρμόζεται πριν την κρέμα ημέρας ή νύχτας, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνο του, ανάλογα τις ανάγκες της επιδερμίδας.

Το serum της LABBOK αποτελείται από 100% βιολογικά έλαια με ισχυρή αντιγηραντική και αποτοξινωτική δράση. Τα έλαια αγριοτριανταφυλλιάς, νυχτολούλουδου, αργκάν και γιογιόμπας είναι μόνο μερικά από τα φυσικά συστατικά που περιέχει, τα οποία βοηθούν στην επανόρθωση του αφυδατωμένου και κουρασμένου δέρματος και δρουν αποτελεσματικά κατά των ρυτίδων και των σημαδιών του χρόνου. 
 

Extra tip: Απορροφάται άμεσα παρά την απολύτως ελαιώδη σύσταση του. Δεν αφήνει λιπαρότητα. 

jenny.gr

Βρείτε το serum εδώ 

Κρέμα ημέρας: ο σύμμαχος της αντιγήρανσης και της θρέψης

Η κρέμα ημέρας είναι το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την καθημερινή μας περιποίηση. Από τη στιγμή που δοκιμάσαμε την κρέμα ημέρας της LABBOK δεν θέλουμε να την αποχωριστούμε από το νεσεσέρ μας. Κάθε φυσικό συστατικό της συμβάλλει στο να έχουμε ένα λαμπερό και όμορφο δέρμα. 
Συγκεκριμένα:

-Το γεράνι έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και η καλέντουλα αναπλάθει τους ιστούς.

-Το ιπποφαές και το σταφυλοκουκουτσέλαιο θρέφουν σε βάθος, χάρη στα Ω-λιπαρά και τις βιταμίνες  Α, Β1,Β2,Β6 και Ε.

-Ο ελίχρυσος φροντίζει για την προστασία και την ενεργοποίηση του δέρματος με την παραγωγή λιπιδίων και πρωτεϊνών που ”γεμίζουν” τις ρυτίδες από μέσα.

-Το τσάι του βουνού, η αγριοτριανταφυλλιά και τα φύλλα της ελιάς χαρίζουν εξαιρετική αντιοξειδωτική δράση και ενεργοποίηση των γονιδίων που εξασφαλίζουν την άμυνα, την επανόρθωση του δέρματος και επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης.

-Η βρώμη, το βούτυρο καριτέ και το σησαμέλαιο έχουν εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες.

jenny.gr

Βρείτε την κρέμα ημέρας εδώ

Κρέμα νυκτός: κάνει θαύματα ενώ εσύ κοιμάσαι

Πολλοί θεωρούν την κρέμα νυκτός περιττή, αλλά κάνουν λάθος. Είναι το ιδανικό προϊόν για την αποκατάσταση των ζημιών, τη ξεκούραση, την ανανέωση και την προετοιμασία του δέρματος για την επόμενη ημέρα. Τα 3 βασικά συστατικά της κρέμας νυκτός της LABBOK είναι το ιπποφαές, το εκουιζέτο και ο ελίχρυσος, τα οποία είναι πραγματικά θαυματουργά. 

Το ιπποφαές έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και είναι σημαντικό για την παραγωγή κολλαγόνου.

Το εκουιζέτο ενισχύει την αντιγήρανση τους δέρματος, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες της επιδερμίδας και ενεργοποιεί την ανάπτυξη νέων κυττάρων. Βοηθάει στη σύσφιξη του δέρματος και έχει διαπιστωθεί πως “κλείνει” τους διεσταλμένους και ανοιχτούς πόρους. 

Ο ελίχρυσος είναι από τα πιο ισχυρά αντιγηραντικά έλαια. Είναι το μοναδικό έλαιο, στο οποίο εντοπίστηκαν δι-κετόνες, ουσίες οι οποίες επουλώνουν τις δερματικές ασυνέχειες.

jenny.gr

Βρείτε την κρέμα νυκτός εδώ

Βρείτε όλα τα προϊόντα της LABBOK εδώ

Ακολουθήστε την LABBOK στο Facebook και στο Instagram.


 


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.