ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Spring mood: 7+1 body mists που μυρίζουν άνοιξη 


Ελένη Τσούτση

7 Απριλίου 2021

Spring mood: 7+1 body mists που μυρίζουν άνοιξη 
Spring mood: 7+1 body mists που μυρίζουν άνοιξη 

Ποιος δε θέλει να μυρίζει όμορφα όλη μέρα, ακόμη και μέσα στο σπίτι; Η αλήθεια είναι πως μια ευχάριστη μυρωδιά μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση και προσωπικά το τελευταίο διάστημα, ανακάλυψα πως όταν ξυπνάω και ξεκάζομαι με το αγαπημένο μου body mist, με κάνει να σκέφτομαι πιο θετικά. Έτσι ξεκινάω τη μέρα μου ευχάριστα.

Ειδικότερα, αυτές τις μέρες που ίσως λόγω της πανδημίας και των ειδήσεων, αισθανόμαστε αυξημένο στρες, μία ανοιξιάτικη μυρωδιά θα μας χαλαρώσει και μπορεί να μας ταξιδέψει νοερά σε κάποιο ανθισμένο λιβάδι ή ακόμη και στην αγαπημένη μας παραλία. Όλα είναι πιθανά, άλλωστε οι μυρωδιές δημιουργούν γλυκές μνήμες!

jenny.gr

Αυτή την ευωδιά θα την ανακαλύψετε στα θαυματουργά body mists, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως μετά το ντους στο σώμα σας, για να σας συντροφεύουν όλη μέρα. Πιο ανάλαφρα από ένα άρωμα θα «αγκαλιάσουν» και θα αναζωογονήσουν το δέρμα σας.

Συγκεντρώσαμε για εσάς τα καλύτερα που υπάρχουν εκεί έξω, για να τα προσθέσετε στο καλάθι αγορών σας και να αλλάξετε τον τρόπο που ξεκινάτε τη μέρα σας!

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.