ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Glowy skin: Οι καλύτερες συμβουλές ομορφιάς για να το αποκτήσετε


Ελένη Τσούτση

13 Απριλίου 2021

 Glowy skin: Οι καλύτερες συμβουλές ομορφιάς για να το αποκτήσετε
Glowy skin: Οι καλύτερες συμβουλές ομορφιάς για να το αποκτήσετε

Η σύγχρονη γυναίκα προσαρμόζεται στις συνθήκες της καθημερινότητας, αλλά δεν παραμελεί την skincare ρουτίνα της, θέλοντας να αναδείξει τη θηλυκότητά της. Ο χρόνος που περνάμε λοιπόν, στο σπίτι μπορεί να μας ωφελήσει και να κάνουμε focus στην περιποίηση της επιδερμίδας. Το ζητούμενο μας, ένα glowy skin.

Αν λοιπόν, νιώθετε το πρόσωπό σας θαμπό και κουρασμένο, ήρθε η ώρα για να δοκιμάσετε τις παρακάτω πολύτιμες συμβουλές:

1. Kάντε μασάζ στο πρόσωπο

Χρησιμοποιήστε ειδικά εργαλεία μασάζ όπως το jade roller ή το Foreo που κάνει απαλό μασάζ στο πρόσωπο και συσφίγγει το δέρμα. Το πρόσωπο έχει ανάγκη από ειδικές ασκήσεις που ενεργοποιούν την κυκλοφορία του αίματος, ενισχύοντας έτσι τη λάμψη.

2. Δοκιμάστε χημικό peeling 

Τα απολεπιστικά προϊόντα με AHA και BHA, είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις στο skincare, προσφέροντας επαγγελματική περιποίηση. Οι ειδικοί τονίζουν ότι τα χημικά peeling απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας όπως για παράδειγμα τη λιπαρότητα και δημιουργούν μία νέα λαμπερή επιδερμίδα.

jenny.gr

3. Εντάξτε στη ρουτίνα σας νέα συστατικά  

AHA, BHA, βιταμίνη C, ρετινόλη, υαλουρονικό οξύ. Τα τελευταία χρόνια αυτοί είναι οι σύμμαχοί σας για natural λαμπερό πρόσωπο.

 4. Δοκιμάστε τον διπλό καθαρισμό 

Λαμπερό πρόσωπο και καθαρό πρόσωπο πάνε μαζί. Για να το καταφέρετε, ακολουθήστε την ιεροτελεστία ομορφιάς που λέγεται διπλός καθαρισμός και  απομακρύνει αποτελεσματικά ρύπους, ίχνη από μακιγιάζ και λιπαρότητα. Ξεκινήστε τη ρουτίνα σας με ένα καθαριστικό balm και έπειτα συνεχίζετε με gel. 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.