ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα καλύτερα προϊόντα για να πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα


Ελένη Τσούτση

14 Απριλίου 2021

Τα καλύτερα προϊόντα  για να πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα

Οι μέρες για το καλοκαίρι μετρούν αντίστροφα και η επιθυμία για τέλειο σώμα γίνεται όλο και πιο επιτακτική. Σίγουρα με καλή θέληση, επιμονή και συνέπεια στα απαραίτητα body treatments και το αποτέλεσμα δεν θα είναι απογοητευτικό.

O αιώνιος εχθρός των γυναικών είναι η κυτταρίτιδα. Γιατί ακόμα και αν έχουμε χάσει κιλά η ενοχλητική όψη του φλοιού πορτοκαλιού είναι εκεί. Εμφανίζεται κυρίως στους μηρούς και τους γλουτούς και εάν θέλουμε να την αντιμετωπίσουμε απαιτείται ένας συνδυασμός διατροφής, σωστής γυμναστικής αλλά και των κατάλληλων προϊόντων.

Η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος είναι οι μόνιμοι εχθροί του γυναικείου σώματος και όπως έχει διαπιστωθεί δεν είναι συνυφασμένα με τα παραπάνω κιλά απαραιτήτως.

jenny.gr

Οι κρέμες αδυνατίσματος, οι αντικυτταριτιδικές και τα scrubs σε συνδυασμό πάντα με την κατάλληλη διατροφή και γυμναστική όπως προαναφέραμε είναι ικανά να βελτιώσουν σε ικανοποιητικά επίπεδα τόσο την όψη φλοιού πορτοκαλιού που προκαλεί η κυτταρίτιδα στο δέρμα όσο και να λειτουργήσουν βοηθητικά για την μείωση του τοπικού πάχους.

Ανάλογα με την ανάγκη του κάθε σώματος, το σωστό προϊόν, με συνέπεια στη εφαρμογή θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δείτε στην gallery τα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν στη μείωση της κυτταρίτιδας:

jenny.gr