ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Tips για να αντιμετωπίσετε την ευαίσθητη επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

15 Απριλίου 2021

Tips για να αντιμετωπίσετε την ευαίσθητη επιδερμίδα
Tips για να αντιμετωπίσετε την ευαίσθητη επιδερμίδα

Pύπανση, έκθεση στον ήλιο, καπνός τσιγάρου, λεπτά σωματίδια, όλα  Αυτές οι ουσίες καταλήγουν στο στο δέρμα μας. Έτσι ολοένα και περισσότερες γυναίκες έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα. Ανακαλύψτε και εφαρμόστε 4 απλούς τρόπους για να δώσετε στο ευαίσθητο δέρμα σας την φροντίδα που χρειάζεται.

Για εσάς που έχετε ευαίσθητο δέρμα θα έχετε συχνά την αίσθηση ότι το δέρμα σας είναι ξηρό ή θα νιώθετε φαγούρα και κάψιμο ενώ συχνά θα εμφανίζονται κόκκινα σπιθουράκια. Για τον δικό σας τύπο δέρματος θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικές στα σαπούνια, τις κρέμες και το foundation που χρησιμοποιείτε καθώς αν δεν είναι τα κατάλληλα, το ευαίσθητο δέρμα σας θα αντιδρά πολύ γρήγορα με ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Ακόμη και οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας επηρεάζουν τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

jenny.gr

Extra tips:

Χρησιμοποιήστε καλλυντικά χωρίς άρωμα.

Αποφύγετε να τρίβετε το πρόσωπο σας με σφουγγαράκια που έχουν τραχειά επιφάνεια.

Για εσάς που χρησιμοποιείτε φυτικά προιόντα, ελέγξτε αν τα συστατικά τους είναι κατάλληλα για το δέρμα σας. Δεν σημαίνει ότι αυτά αποτελούν τη σωστή λύση επειδή είναι φτιαγμένα από μη-συνθετικά συστατικά.

Να θυμάστε πάντα ότι για τα ευαίσθητα δέρματα ισχύει ο κανόνας πως όσο λιγότερα προϊόντα χρησιμοποιείτε τόσο καλύτερα για το δέρμα σας.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.