ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η σειρά περιποίησης που χαρίζει αποτελέσματα lifting και αποκαθιστά τη συμμετρία του προσώπου


Ελένη Τσούτση

4 Μαΐου 2021

Η σειρά περιποίησης που χαρίζει αποτελέσματα lifting και αποκαθιστά τη συμμετρία του προσώπου

H αρμονία είναι το ζητούμενο στη ζωή μας και η φύση το γνωρίζει καλά. Η θεμελιώδης αρχή της φύσης είναι η συμμετρία και καθημερινά "παλεύει" για να επιτευχθεί αυτός ο ιερός στόχος.

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με την έννοια της ομορφιάς, καθώς η συμμετρία του προσώπου ορίζει τον τρόπο που ο καθένας αντιλαμβάνεται τη δική του ομορφιά.

Με το πέρασμα του χρόνου, η ισορροπία ταράσσεται και το σχήμα του προσώπου αλλοιώνεται, γεγονός που κάνει τις γυναίκες να αναζητούν τον ιδανικό τρόπο που θα επαναφέρουν τη συμμετρία, αλλά και τη ζωντάνια στο δέρμα τους

jenny.gr

Φωτογραφία: Iason Pachos

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και όσο μεγαλώνουμε, το διαπιστώνουμε όλο και περισσότερο. Για παράδειγμα, τα 40 αποτελούν την τέλεια ηλικία για τη γυναίκα του σήμερα. Είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, πιστεύει στον εαυτό της και τον φροντίζει περισσότερο.

Αναζητά το ιδανικό για εκείνη χωρίς να κάνει εκπτώσεις. Από την τέλεια δουλειά μέχρι την τέλεια κρέμα προσώπου που θα της χαρίσει ορατά αποτελέσματα. Η καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας με τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς είναι το δικό της μυστικό και η συμμετρία του προσώπου, ο κανόνας ομορφιάς που δεν παραλείπει.

Δέρμα νεανικό, λαμπερό και έτοιμο για κάθε περίσταση, αυτό είναι το ζητούμενο!

Η KORRES, φέρνει τώρα στο προσκήνιο την έννοια της συμμετρίας στο πρόσωπο και εμπνέεται από την μούσα της, που δεν είναι άλλη από την ίδια τη φύση και προσφέρει σε όλες τις γυναίκες άνω των 40, ένα μοναδικό δώρο.

Η σωστή περιποίηση της επιδερμίδας είναι ο πρωταρχικός στόχος του brand και το αποδεικνύει για ακόμη μία φορά με την ανανεωμένη συλλογή Μαύρη Πεύκη. Πρόκειται για την νούμερο ένα συλλογή της Κοrres παγκοσμίως. Η τελειότητα της φύσης και ο μοναδικός τρόπος που προσαρμόζεται αλλά και αμύνεται στον χρόνο, χωρίς ποτέ να προδίδει την αρμονία της, είναι η έμπνευση για τη νέα καλλυντική φόρμουλα που "βιομιμείται" την αρχική συμμετρία του προσώπου.

Η συγκεκριμένη σειρά περιποίησης έρχεται να ορίσει νέους κανόνες στη συμμετρία του προσώπου και να εμβαθύνει στο v-shape. Το νέο πρωτόκολλο ομορφιάς δίνει ζωντάνια στο πρόσωπο, ελαστικότητα και επαναφέρει τις γραμμές του προσώπου σε όλες τις διαστάσεις, με έμφαση στα ζυγωματικά και στο σαγόνι. Η καινοτομική τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT - complex anti-gravity και το ελληνικό εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης από την Πίνδο δημιουργούν την απόλυτη φόρμα αντιγήρανσης που επαναφέρει το πρόσωπο μόλις σε 14 ημέρες. 

Ποια είναι τα προϊόντα της σειράς που χαρίζουν ορατό lifting;

Ένα βήμα δεν είναι αρκετό ποτέ σε μια skincare routine. Απαιτούνται τουλάχιστον τρία ώστε να θεωρείται επιτυχημένη και φυσικά αποτελεσματική. Η νέα συλλογή Μαύρη Πεύκη διαθέτει τα must -have προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα νεσεσέρ. 

Μαύρη Πεύκη 4D Bio-Shapelift Serum / Up Lift Περιγράμματος Ζυγωματικά Σαγόνι Λαιμός

jenny.gr

To "προϊόν - star" της σειράς είναι το εξειδικευμένο serum με καινοτόμο ρόλερ μασάζ για άμεση δράση σύσφιξης, ανόρθωσης περιγράμματος και φυσικά ορατό lifting στα σημεία όπως το σαγόνι, τα ζυγωματικά και ο λαιμός. Το v-shape του προσώπου επανέρχεται και μαζί του η απόλυτη συμμετρία.

How to use

Μπορείτε να εφαρμόστε το serum με ανοδικές απαλές κινήσεις μασάζ, μέχρι να απορροφηθεί στα σημεία που αναφέραμε, δηλαδή σαγόνι, ζυγωματικά και λαιμό μετά από τον καθαρισμό σας, πρωί και βράδυ. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει καθώς οι ρυτίδες θα μειωθούν αισθητά και το πρόσωπό σας θα αποκτήσει συμμετρικό σχήμα. 

Μαύρη Πεύκη 4D Bio-Shapelift Κρέμα Ημέρας/ Σύσφιγξη + Lifting Κανονικές + Μικτές Επιδερμίδες

jenny.gr

Δεύτερο προϊόν της σειράς είναι η κρέμα ημέρας για κανονικές και μικτές επιδερμίδες. Πρόκειται για μία μη-λιπαρή κρέμα που συσφίγγει το δέρμα, ενισχύοντας την αίσθηση άμεσου lifting και αυτή της την δράση την οφείλει στο spilanthes acmella. Plus, αυτή η μοναδική σύνθεση μειώνει και την εμφάνιση ρυτίδων.

How to use

Μπορείτε να την απλώσετε με απαλές κινήσεις σε όλο σας το πρόσωπο αλλά και τον λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. 

Μαύρη Πεύκη 4D Bio-Shapelift Κρέμα Ημέρας/ Σύσφιξη + Lifting Ξηρές + Πολύ ξηρές Επιδερμίδες

jenny.gr

Η κρέμα ημέρας της σειράς είναι ένα άκρως πρωτοποριακό προϊόν για στοχευμένη δράση σύσφιξης και ανόρθωσης. Αν λοιπόν θέλετε να αντικρίζετε ένα όλο και νεανικό δέρμα στον καθρέφτη σας, δεν έχετε παρά να εμπιστευθείτε τα δραστικά συστατικά της που την κάνουν μοναδική. 

How to use

Και αυτή την κρέμα μπορείτε να απλώσετε με απαλές κινήσεις σε όλο σας το πρόσωπο αλλά και τον λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. 

Η Mαύρη Πεύκη είναι ο χαμαιλέοντας της φύσης και η ΚORRES κατάφερε μέσα από μία zero-waste διαδικασία να την κάνει την πρωταγωνίστρια της νέας της σειράς περιποίησης. Μάλιστα, το εκχύλισμα μαύρης πεύκης χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε καλλυντική φόρμουλα από την KORRES και ήρθε για να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζαμε για την αντιγήρανση.

jenny.gr

Φωτογραφία: Iason Pachos

Αν λοιπόν, θέλετε να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς και περιποίησης, η ανανεωμένη σειρά Μαύρη Πεύκη είναι έτοιμη να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη φροντίδα. Θα νιώσετε το δέρμα σας πιο σφριγηλό και τα ορατά αποτελέσματα να κορυφώνονται ήδη από τις 14 ημέρες εφαρμογής.

Aπολαύστε το video:

https://www.youtube.com/watch?v=0m1rZLDeFc4

Από τη φύση στην επιδερμίδα και ξανά πίσω 

Η KORRES συνεχίζει να κάνει σημαντικές δράσεις για το περιβάλλον. Μία από αυτές είναι το KORRES Recycle Lab που δίνει στις άδειες συσκευασίες καλλυντικών, μία νέα ζωή. Πρόκειται για το πρώτο ολοκληρωμένο σχέδιο ανακύκλωσης που είναι διαθέσιμο σε όλα τα σημεία πώλησης της εταιρείας, με ενδιάμεσο σταθμό τη νέα μονάδα ανακύκλωσης.

Οι άδειες συσκευασίες παίρνουν διαφορετική μορφή, γίνονται εικαστικά ή χρηστικά αντικείμενα. Αποκτούν μία δεύτερη ευκαιρία και επιστρέφουν στη ζωή με μια διαφορετική χρήση.

Δείτε περισσότερα εδώ.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.