ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η πολύτιμη τελετουργία περιποίησης της επιδερμίδας που θα ανατρέψει όλους τους κανόνες στην ομορφιά


Ελένη Τσούτση

18 Μαΐου 2021

Η πολύτιμη τελετουργία περιποίησης της επιδερμίδας που θα ανατρέψει όλους τους κανόνες στην ομορφιά

Η σύγχρονη γυναίκα είναι δυναμική, γνωρίζει καλά πώς να προσαρμόζεται στις συνθήκες της καθημερινότητας και φέρνει εις πέρας όλους τους ρόλους που έχει αναλάβει με επιτυχία. Δεν παραμελεί την προσωπική της φροντίδα και η περιποίηση της επιδερμίδας είναι για εκείνη μια τελετουργία υψηλής αναζωογόνησης. Αναζητά και επιδιώκει το όνειρο της αιωνιότητας, έχοντας σύμμαχό της τα κατάλληλα skincare προϊόντα που θα της το χαρίσουν απλόχερα.

To μοναδικό αυτό όνειρο της αιώνιας ομορφιάς μόνο η La Prairie κατάφερε να το "ξεκλειδώσει" και φυσικά να το χαρίσει στις γυναίκες. Για την La Prairie, ένα από τα πιο luxurious skincare brands, η περιποίηση της επιδερμίδας αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα από το 1978 μέχρι και σήμερα.

Ο Dr Paul Niehans, ένας εξαιρετικός Ελβετός γιατρός και εμπνευστής του Oίκου, κατέγραψε τη φιλοσοφία της La Prairie μόνο με μία φράση: "Σκοπός δεν είναι να δίνουμε μόνο χρόνια στη ζωή μας, αλλά κυρίως να δίνουμε ζωή στα χρόνια μας".

Ο πολυτελής οίκος μέσα από διαρκείς επιστημονικές έρευνες και νέες συνθέσεις επιδιώκει τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται πλήρως σε όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας. Με το πέρασμα του χρόνου, η δραστηριότητα των κυττάρων της επιδερμίδας επιβραδύνεται, με αποτέλεσμα τα ήδη υπάρχοντα κύτταρα να παράγουν λιγότερα νέα κύτταρα. Τα υγιή κύτταρα συνθέτουν λιγότερα συστατικά της εξωκυτταρικής δομής και γενικότερα όλων των στρωμάτων της επιδερμίδας που δίνουν στο δέρμα αντοχή, σφριγηλότητα, ελαστικότητα και όγκο, με αποτέλεσμα την απώλεια και αποδυνάμωση του φυσικού ιστού του δέρματος.

Σε αυτό έρχεται να δώσει λύση η  La Prairie με την δημιουργία μιας επαναστατικής σύνθεσης. Το όνομα της σύνθεσης - Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol.

jenny.gr

Τι κάνει τόσο μοναδικό το Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol;

Το νέο Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol έχει σχεδιαστεί για να καταπολεμήσει αυτή την απώλεια που προκαλείται από το πέρασμα του χρόνου, στοχεύοντας σε σημαντικές αξίες για την επιδερμίδα: την ανάδυση, την αναζωογόνηση και τη δημιουργία. 

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό προϊόν που δρα σε τρεις φάσεις. Αρχικά, η φόρμουλα αφήνει το δέρμα απαλό και εμπλουτίζει με τον καλύτερο τρόπο τα ενεργά συστατικά του στην επιδερμίδα καιαυτό επιτρέπει την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους. Ακολουθεί η δεύτερη φάση, που βοηθά στην αναζωογόνηση των κυττάρων του δέρματος, συνεχίζοντας την ανανέωσή τους και τη διαδικασία αναγέννησης της εξωκυτταρικής δομής. Στην τρίτη και τελευταία φάση, η επιδερμίδα εμφανίζεται αναζωογονημένη και λαμπερή λόγω της δημιουργίας νέου ιστού. Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά πρωτοφανή,αντανακλώντας το όνειρο της αιώνιας ομορφιάς του Dr Niehans.

jenny.gr

Όλα τα παραπάνω βήματα συνθέτουν ένα καινοτόμο προϊόν που καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης, επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και χαρίζει άμεσα νεανική όψη. Όλα όσα λοιπόν αναζητά κάθε γυναίκα, κρύβονται σε αυτήν την πολυτελή συσκευασία.

Tο νέο Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol εντάσσεται στην τελετουργία της συλλογής Platinum Rare και δημιουργούν μία ολοκληρωμένη περιποίηση της επιδερμίδας με την υπογραφή της La Prairie. Tα τρία φιαλίδια του Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol αποτελούν μία εντατική θεραπεία διάρκειας ενός μήνα, η οποία χρησιμοποιείται κατά διαστήματα τέσσερις φορές τον χρόνο, ώστε το δέρμα να ισορροπεί μετά από κάθε χρήση.

jenny.gr

Η εμπειρία της πλούσιας αναζωογόνησης ξεκινά με το άνοιγμα του κομψού φιαλιδίου που έχει δημιουργηθεί με το γκρι γραφίτη της La Prairie. Τα τρία φιαλίδια από αμέθυστο διαθέτουν μια γυάλινη πιπέτα και την αποκλειστική βάση ενεργοποίησης Platinum Catalyst.

Καθένα από τα φιαλίδια που διαρκούν δέκα ημέρες το ένα, αποτελείται από δύο θαλάμους για την προστασία της ακεραιότητας των δύο διαφορετικών συνθέσεων. Το φιαλίδιο τοποθετείται στην αποκλειστική βάση ενεργοποίησης Platinum Catalyst και στη συνέχεια, ακολουθεί μια μαγική ένωση, με αποτέλεσμα μια ισχυρή συνάντηση μεταξύ δύο συνθέσεων που αναμειγνύονται, δημιουργώντας στιγμιαία ένα αίσθημα αναζωογόνησης.

Φυσικά, το κομψό άρωμα της συλλογής Platinum Rare προσδίδει τον κατάλληλο τόνο για μια αναζωογονητική εμπειρία, ενώ η επιδερμίδα "γεννιέται" ξανά.

Αυτή η αναγέννηση της επιδερμίδας ολοκληρώνεται με τη χρήση όλων των προϊόντων της Συλλογής, Platinum Rare. Αφού λοιπόν, εφαρμόσετε το Platinum Rare Cellular Life-Lotion για να καθαρίσετε το δέρμα σας σε βάθος, απομακρύνοντας όλες τις τοξίνες, έπειτα χρησιμοποιείτε το νέο Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol για να αναζωογονήσετε την επιδερμίδα σας. Σειρά έχει η Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Elixir για να τονώσει την πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου, την περιοχή γύρω από τα μάτια.

jenny.gr

Το τελευταίο βήμα είναι η εφαρμογή της Platinum Rare Haute-Rejuvenation Cream που επαναφέρει τη λάμψη της νεανικής όψης και Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Cream που μειώνει αισθητά την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων γύρω από τα μάτια και διατηρεί τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

Η θαυματουργή τελετουργία της La Prairie για ακόμη μία φορά, ανατρέπει όλους τους κανόνες στην ομορφιά και μας προσφέρει το όνειρο όλων μας, το όνειρο της αιωνιότητας.

Απολαύστε το video:

https://www.youtube.com/watch?v=tuGgL6kRDnY

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.