ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι καλύτερες κρέμες ματιών για να αποχαιρετήσετε τα κουρασμένα και πρησμένα μάτια 


Ελένη Τσούτση

29 Απριλίου 2021

Οι καλύτερες κρέμες ματιών για να αποχαιρετήσετε τα κουρασμένα και πρησμένα μάτια 

Οι σακούλες είναι ένα από τα δυσκολότερα προβλήματα που όλες αντιμετωπίζουμε και αναζητάμε λύσεις. Μάλιστα, με τους experts η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνεται όσο μεγαλώνουμε. Όπως σε κάθε πρόβλημα, έτσι και εδώ η ολιστική αντιμετώπιση αποτελεί τη μοναδική λύση. Η κρέμα ματιών αποτελεί ίσως το πιο παραμελημένο καλλυντικό σε ολόκληρη την περιποίηση του προσώπου.

Όμως, η περιοχή των ματιών είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου και για αυτόν τον λόγο πρέπει να την προσέχουμε και να τη φροντίζουμε παραπάνω.

Η κατάλληλη κρέμα ματιών ανάλογα με τις ανάγκες σας, δηλαδή εάν έχουμε μαύρους κύκλους ή ξηρότητα θα δώσει ζωντάνια σε όλο το βλέμμα. Εάν δεν έχετε βάλει στη καθημερινότητά σας ακόμη την κρέμα ματιών, τότε σκεφτείτε πόσο λεπτό και ευαίσθητο είναι το δέρμα κάτω από τα μάτια σας και θα αλλάξετε γνώμη. Άλλωστε τα οφέλη είναι πολλά: ενυδάτωση, φωτεινότητα, σύσφιξη αλλά και καταπολέμηση των ρυτίδων.

Αυτό που κάνει την κρέμα ματιών το απόλυτο must-have όμως, είναι η ικανότητά της να σβήνει κάθε σημάδι κούρασης από το πρόσωπο!

Δείτε παρακάτω την λίστα με τις καλύτερες κρέμες ματιών της αγοράς:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.