ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Tα tips των Γαλλίδων για να διαρκεί περισσότερο το άρωμά τους


Ελένη Τσούτση

5 Μαΐου 2021

Tα tips των Γαλλίδων για να διαρκεί περισσότερο το άρωμά τους
Tα tips των Γαλλίδων για να διαρκεί περισσότερο το άρωμά τους

Το καλοκαίρι έρχεται και το να μυρίζουμε όμορφα και δροσερά είναι ακόμη πιο αναγκαίο. Εμείς αναζητάσαμε τα μυστικά των αγαπημένων μας Γαλλίδων! Άλλωστε οι Γαλλίδες έχουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τα αρώματα. Εκτιμούν όχι μόνο ένα όμορφα σχεδιασμένο άρωμα αλλά γνωρίζουν επίσης πώς πρέπει ακριβώς να το φορούν ώστε να έχει την τέλεια διάρκεια πάνω τους.

Μια σωστή Παριζιάνα εφαρμόζει το άρωμά της, ακολουθώντας τα παρακάτω tips και φυσικά καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις.

#1. Ψεκάζουν με λίγο από το άρωμα τους τη χτένα τους για να φρεσκάρουν τα μαλλιά.

#2. Δεν ψεκάζουν επανειλημμένα στο ίδιο σημείο την ίδια στιγμή. Αρκεί μια φορά για να κλειδώσει το άρωμα στην επιδερμίδα.

#3. Ψεκάζουν πάντα το άρωμα τους από απόσταση 20 με 30 πόντων.

#4. Δεν τρίβουν τους καρπούς τους. Είναι δεύτερη φύση να τρίβουμε τους καρπούς μας αφού τους ψεκάσουμε με άρωμα, ωστόσο είναι μια συνήθεια που δε βοηθάει αν θέλετε η μυρωδιά να κρατήσει για ώρα. Το τρίψιμο θα «σπάσει» το πρώτο κύμα μυρωδιάς του αρώματος, μειώνοντας έτσι τον χρόνο ζωής του.

Extra tip: «Σφραγίστε» το άρωμα σας με λίγη βαζελίνη. H βαζελίνη θα «αιχμαλωτίσει» το άρωμα και θα του επιτρέψει να διαρκέσει περισσότερο.

Ακολουθήστε τα παραπάνω tips και νιώστε το άρωμά σας να σας ακολουθεί όλη μέρα!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.