ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ξανθά μαλλιά: Πώς να διατηρήσετε το χρώμα και τη λάμψη στο σπίτι


Ελένη Τσούτση

1 Μαΐου 2021

Ξανθά μαλλιά: Πώς να διατηρήσετε το χρώμα και τη λάμψη στο σπίτι

Tα ξανθά μαλλιά αναμφίβολα είναι πολύ εντυπωσιακά και αρέσουν στις περισσότερες γυναίκες. Όσες μάλιστα βάφουν τα μαλλιά τους ξανθά, δύσκολα αλλάζουν χρώμα αλλά συνειδητοποιούν ότι τα ξανθά μαλλιά θέλουν ιδιαίτερη περιποίηση για να είναι πάντα όμορφα και λαμπερά. Εφόσον λοιπόν έχετε το ιδανικό για εσάς ξανθό χρώμα, χρειάζεται και να το συντηρήσετε, καθώς το ξανθό είναι απαιτητικό.

Τα παρακάτω tips σίγουρα θα σας βοηθήσουν να έχετε λαμπερά ξανθά μαλλιά όπως τα ονειρεύεστε!

1. Η σωστή θερμοκρασία

Η χαμηλή θερμοκρασία κλείνει τα λέπια της τρίχας με αποτέλεσμα να σφραγίζει την υγρασία και το χρώμα, ενώ η υψηλή θερμοκρασία κάνει ακριβώς το αντίθετο. Καλό θα είναι μάλιστα να ξεβγάλετε τα μαλλιά σας με όσο πιο δροσερό νερό αντέχετε και στη συνέχεια να χρησιμοποιείτε το σεσουάρ στη ρύθμιση του κρύου αέρα. Φροντίστε προτού χρησιμοποιήσετε κάποιο εργαλείο styling με θερμότητα, να εφαρμόζετε ένα προστατευτικό προϊόν.

2. Χαρίστε τους ενυδάτωση

Όπως διψάτε και ενυδατώνετε τον οργανισμό σας, το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά σας. Διψάνε και μάλιστα πολύ περισσότερο από όσο πιστεύετε! Δυο φορές την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε θεραπείες - τις οποίες πρέπει να αφήνετε όλο το βράδυ για καλύτερα αποτελέσματα.

3. Διαλέξτε το σωστό σαμπουάν και conditioner

Τα κατάλληλα προιόντα θα δώσουν διάρκεια, ενυδάτωση και λάμψη στο ξανθό χρώμα! Καλό θα είναι να βρείτε τα ιδανικά για εσάς, καθώς αυτά θα κάνουν όλη τη δουλειά. Να προτιμάτε σαμπουάν που έχουν χρώμα μωβ ή ασημί γιατί διατηρούν περισσότερο το χρώμα.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.