ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Jennifer Lopez: Αποκάλυψε το skincare προϊόν που τη διατηρεί νέα


Ελένη Τσούτση

10 Μαΐου 2021

Jennifer Lopez: Αποκάλυψε το skincare προϊόν που τη διατηρεί νέα
Jennifer Lopez: Αποκάλυψε το skincare προϊόν που τη διατηρεί νέα

Η Jennifer Lopez είναι τόσο λαμπερή στα 51 της που η πιο συχνή ρώτηση είναι "πώς τα καταφέρνει;". H περιποίηση της επιδερμίδας είναι το κλειδί της νεανικής της εμφάνισης και δίπλα στους skincare experts, τόσα χρόνια έχει μάθει όλα τα απαραίτητα μυστικά. 

Η ίδια έχει λανσάρει το δικό της beauty brand με το όνομα "JLo Beauty" και δείχνει πόσο απολαμβάνει να μιλάει στις γυναίκες μέσα από τα social media για τη σωστή φροντίδα του δέρματος ενώ παράλληλα μοιράζεται κάποια tips και tricks που χρησιμοποιεί στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της.

“Πριν πολλά χρόνια άκουσα αυτή την έκφραση: Μέχρι τα 25 έχεις το πρόσωπο, με το οποίο γεννήθηκες αλλά μετά τα 25 έχεις το πρόσωπο που σου αξίζει. Και εκεί σκέφτηκα πως πρέπει να συμπεριφέρομαι σωστά. Πρέπει πρώτα να είσαι ένας καλός, όμορφος άνθρωπος μέσα σου αν θέλεις να αντανακλάται αυτό στο πρόσωπό σου".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Η JLo λοιπόν, χρησιμοποιεί σχεδόν ευλαβικά το αντηλιακό και δεν το αποχωρίζεται. 

"Ένας δερματολόγος μου είπε σε πολύ μικρή ηλικία να χρησιμοποιώ αντηλιακό. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πως παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση μιας νεανικής εμφάνισης. Δεν το ήξερα τότε, αλλά τώρα θυμάμαι ότι το χρησιμοποιώ εδώ και 25-30 χρόνια και σκέφτομαι: "Wow, αυτό ήταν ένα από τα μυστικά που δεν καταλάβαινα ότι ακολουθούσα". 

Συνεχίζει, λέγοντας: "Το ήξερα ότι για το JLo Beauty ήθελα να δημιουργήσω ένα αντηλιακό που θα μπορείς να εφαρμόσεις κάτω από το μακιγιάζ, για να προστατεύσεις την επιδερμίδα σου και να τη διατηρήσεις νεανική για χρόνια. Και νομίζω ότι τα κορίτσια πρέπει να αρχίσουν να το χρησιμοποιούν από τη στιγμή που ξεκινούν να περιποιούνται την επιδερμίδα τους στα 12, τα 13, τα 14 ή 15 τους χρόνια".

Φυσικά, εκτός από τη φροντίδα της επιδερμίδας με το αντηλιακό της, η ίδια προσέχει παράληλα τη διατροφή της και δεν αμελεί να γυμνάζεται!

Δείτε ακόμη"

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.