ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Tα καλύτερα after sun που θα λατρέψετε αυτό το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

23 Μαΐου 2021

Tα καλύτερα after sun που θα λατρέψετε αυτό το καλοκαίρι
Tα καλύτερα after sun που θα λατρέψετε αυτό το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι πιο κοντά από ποτέ και η θάλασσα και ο ήλιος αποτελούν πλέον τις μοναδικές διεξόδους για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε από μία ομολογουμένως δύσκολη περίοδο. Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές το αντηλιακό σας πρέπει να είναι ο απόλυτος σύντροφός σας όλη την ημέρα τόσο στη πόλη όσο και στην παραλία. Έρχεται όμως να προστεθεί στο καλοκαιρινό σας νεσεσέρ, ένα ακόμη προϊόν που δεν είναι άλλο από το after sun.

Τι καλύτερο από την επιστροφή στο σπίτι το απόγευμα, ύστερα από μία υπέροχη μέρα στη θάλασσα, και την περιποίηση της μαυρισμένης πλέον επιδερμίδας;  Πρόκειται για το καταπραϋντικό προϊόν για μετά τον ήλιο που θα σας δώσει μία ξεχωριστή αίσθηση φρεσκάδας, ενώ είναι και το μυστικό για τη διάρκεια του μαυρίσματος. 

jenny.gr

Το after sun είναι απαραίτητο μετά την έκθεση στον ήλιο αφού η επιδερμίδα είναι αφυδατωμένη. Μόλις ξεπλύνετε το αλάτι από πάνω σας, απλώστε το after sun και νιώστε το δέρμα σας να δροσίζεται και να ενυδατώνεται σε βάθος.

Δείτε τα καλύτερα after sun που ενυδατώνουν και καταπραΰνουν την επιδερμίδα μετά την πολύωρη έκθεση στον ήλιο και επιλέξτε το δικό σας αγαπημένο για φέτος το καλοκαίρι!

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.