ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Λιάνα Κόντου: Η αισθητικός μοιράζεται μαζί μας όλα τα μυστικά ομορφιάς λίγο πριν το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

30 Μαΐου 2021

Λιάνα Κόντου: Η αισθητικός μοιράζεται μαζί μας όλα τα μυστικά ομορφιάς λίγο πριν το καλοκαίρι
Λιάνα Κόντου: Η αισθητικός μοιράζεται μαζί μας μυστικά ομορφιάς λίγο πριν το καλοκαίρι

Αυτό το καλοκαίρι έχουμε περισσότερο ανάγκη να φροντίσουμε τον εαυτό μας και να απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα γεμάτες αυτοπεποίθηση. Η κα Λιάνα Κόντου λοιπόν ως αισθητικός είναι το πλέον κατάλληλο πρόσωπο για να μας δώσει χρήσιμες συμβουλές για όμορφο σώμα και λαμπερή επιδερμίδα πριν τις εμφανίσεις μας στην παραλία. 

Η ίδια διαθέτει τον δικό της χώρο που παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και ταυτόχρονα βοηθάει όσους τον επισκέπτονταν να χαλαρώσουν και να αισθανθούν ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι. Στόχος της κα Λιάνας Κόντου είναι να φροντίσει τον κόσμο που την εμπιστεύεται με όσο το δυνατό πιο ενημερωμένες τεχνολογικά θεραπείες και ταυτόχρονα  σεβόμενη τις προσωπικές ανάγκες του καθενός να προσφέρει με απόλυτη ειλικρίνεια τις κατάλληλες θεραπείες σε προσιτές τιμές.

Αξίζει λοιπόν να τη γνωρίσουμε καλύτερα και να μάθουμε όλα όσα θέλουμε μία ανάσα πριν το καλοκαίρι.

1. Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με το χώρο της ομορφιάς και της περιποίησης;

Το περιβάλλον που μεγάλωσα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την αισθητική διότι η μητέρα μου ήταν αισθητικός οπότε ήταν πολύ οικείο για εμένα. Ήταν όμως μια απόλυτα συνειδητή επιλογή μετά από κάποιες προσωπικές περιπλανήσεις και αναζητήσεις σε άλλους χώρους. Η επιστήμη της Αισθητικής εκφράζει για εμένα την προσφορά στην αναβάθμιση της εξωτερικής εμφάνισης και την συμβολή στην προσωπική ανάταση των γυναικών και των αντρών.

jenny.gr

2. Tι απολαμβάνετε περισσότερο από την επαφή σας με τις γυναίκες;

Η μεγαλύτερη απόλαυση για εμένα από την επαφή μου με τις γυναίκες είναι η αγάπη που δέχομαι, η χαρά και η ικανοποίηση που βλέπω στο πρόσωπό τους κάθε φορά που βλέπουν τα επιθυμητά αποτελέσματα από τις θεραπείες που έχουν επιλέξει. Επίσης απολαμβάνω την σύνδεση και την επαφή που αναπτύσσουμε κάποιες φορές με τις γυναίκες που έρχονται στο SALUS PER AQUA, η οποία ξεπερνάει την επαγγελματική σχέση με αποτέλεσμα να αναπτύσσονται όμορφες και σημαντικές φιλίες.

jenny.gr

3. Διακρίνετε αλλαγές στο τρόπο που οι γυναίκες θέλουν πλέον να περιποιούνται τον εαυτό σας;

Ναι μπορώ να πω ότι διακρίνω κάποιες αλλαγές. Οι γυναίκες αρχικά θέλουν πιο άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα. Για να το πετύχουμε αυτό λοιπόν πρέπει να είμαστε συνεχώς ενημερωμένοι για τις καινούργιες τεχνολογικά θεραπείες τις οποίες μπορούμε να τις συνδυάσουμε έτσι ώστε να μας δώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Επιπλέον η απόλυτα ειλικρινής αξιολόγηση και εκτίμηση της κάθε περίπτωσης μεμονωμένα μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργούμε άκρως προσωπικά πρωτόκολλα με τις κατάλληλες υπηρεσίες, γεγονός που αποζητούν πλέον οι γυναίκες. Δεν επιθυμούν να αντιμετωπίσουν το εκάστοτε θέμα που τις απασχολεί με μεμονωμένα μηχανήματα οπότε αυτό που προσφέρουμε είναι η ολοκληρωμένη αντιμετώπιση με απόλυτα ικανοποιητικά αποτελέσματα.

jenny.gr

4. Τι θέλουν οι περισσότερες γυναίκες να βελτιώσουν όταν σας επισκέπτονται;

Ανάλογα την εποχή που μας επισκέπτονται εστιάζουν και σε κάποιο σημείο . Την άνοιξη δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στις υπηρεσίες που αφορούν το σώμα ( αδυνάτισμα-κυτταρίτιδα -σύσφιξη). Οι υπηρεσίες που αφορούν το πρόσωπο και την υπερτρίχωση έχουν την τιμητική τους όλο τον χρόνο αλλά περισσότερο τους χειμερινούς μήνες που έχουμε και μεγαλύτερο περιθώριο να επέμβουμε εντονότερα λόγω της έλλειψης της υπερβολικής ηλιοφάνειας.

5.  Τα social media έχουν επηρεάσει τις υπηρεσίες που ζητούν περισσότερο;

Βεβαίως τα social media επηρεάζουν τις υπηρεσίες που ζητούν οι γυναίκες γιατί τους προσφέρουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πρώτα τις υπηρεσίες και τον τρόπο που ενεργούν οπότε αισθάνονται και πιο ασφαλείς ως προς τα αποτελέσματα. Υπάρχουν επίσης κάποιες υπηρεσίες που εμφανίζονται περισσότερο από κάποιες άλλες στα social media οπότε έχουν μεγαλύτερη ζήτηση χωρίς αυτό να σημαίνει πάντα ότι υπερτερούν σε σχέση με τις άλλες.

6. Το καλοκαίρι πλησιάζει και θα θέλαμε να μας προτείνατε μερικές λύσεις για την απώλεια πάχους.

Όπως ανέφερα και προηγουμένως υπάρχουν αρκετές υπηρεσίες που προσφέρουν λύσεις στην απώλεια πάχους. Η σωστή εκτίμηση του θέματος που μας απασχολεί και ο συνδυασμός των θεραπειών είναι ο τρόπος που θα μας οδηγήσει στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Υπάρχουν πολύ καλές θεραπείες για απώλεια λίπους κάποιες από αυτές είναι:

Κρυολιπόλυση,

HIFU Focushape (εστιασμενοι υπέρηχοι),

EM TESLA SCULPTOR (Αδυνάτισμα-έντονη σύσφιξη)

Cavitation,

Ραδιοσυχνότητες

Lipolaser και αρκετές ακόμα.

Ανάλογα λοιπόν τι θέλουμε να πετύχουμε δημιουργούμε και τον συνδυασμό θεραπειών και πετυχαίνουμε το μέγιστο του αποτελέσματος από το προσωπικό αυτό πρωτόκολλο.

jenny.gr

7. Οι ρυτίδες απασχολούν πολλές γυναίκες, υπάρχουν θεραπείες που μπορούν να τις καταπολεμήσουν;

Βεβαίως και υπάρχουν θεραπείες οι οποίες μπορούν να καταπολεμήσουν τις ρυτίδες πάντοτε σε συνάρτηση με τον βαθμό της βλάβης. Υπάρχουν θεραπείες που μπορούν να αναδομήσουν το δέρμα και να έχουμε μια νεανική όψη.

Θα ήθελα να αναφέρω ότι κάποιες θεραπείες είναι για πιο ήπιες ρυτίδες  που συναντάμε στο αρχικό στάδιο δημιουργίας τους, όπως : υπέρηχοι, dermabration (δερμοαπόξεση), φωτοθεραπεία κτλ. και κάποιες θεραπείες είναι αρκετά πιο έντονες για την αντιμετώπιση των ρυτίδων σε πιο προχωρημένο στάδιο όπως: HIFU προσώπου, ελεγχόμενη χημική απολέπιση με εξειδικευμένα οξέα, μεσοθεραπεία προσώπου με MICRONEEDLING, ραδιοσυχνότητες BIO-POLAR και MONO-POLAR, φωτοανάπλαση με E-LIGHT και αρκετές ακόμα. Επίσης ο συνδυασμός των παραπάνω προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα πάντα.

jenny.gr

8. Τι συμβουλή ομορφιάς θα δίνατε στις γυναίκες;

Αρχικα θα ήθελα να τις συμβουλέψω για τα εξής :

      1.  Να καταναλώνουν αρκετό νερό για να κρατάνε ενυδατωμένο το σώμα και κατά   συνέπεια και το πρόσωπό τους.

  1. Να κρατάμε πάντα την βασική ρουτίνα περιποίησης προσώπου ( ντεμακιγιαζ-ενυδατική κρέμα) και
  2. κάποιο είδος άσκησης καθημερινά θα βοηθήσει στην διατήρηση σωματικού βάρους.

Τέλος πιστεύω ότι η πιο σημαντική συμβουλή ομορφιάς είναι:

“Να αγαπάμε, να φροντίζουμε και να χαιρόμαστε τον εαυτό μας όσο μπορούμε περισσότερο γιατί η ομορφιά πηγάζει ΠΑΝΤΑ από μέσα μας.”

Λιάνα Κόντου

Υπεύθυνη αισθητικός

SALUS PER AQUA

Ιπποκράτους 5 Ν.Φιλοθέη Αμαρουσίου

Τ.Κ.15123

Τ. 210-6839817

www.salusperaqua.gr

Instagram

Facebook

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.