ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Brooke Shields: Αποκαλύπτει τα συστατικά που επιλέγει για νεανικό και λαμπερό δέρμα


Ελένη Τσούτση

1 Ιουνίου 2021

Brooke Shields: Αποκαλύπτει τα συστατικά που επιλέγει για νεανικό και λαμπερό δέρμα
Brooke Shields: Αποκαλύπτει τα συστατικά που επιλέγει για νεανικό και λαμπερό δέρμα

Μερικές stars τις θαυμάζουμε πραγματικά και αποτελούν πολλές φορές πηγή έμπνευσης. Φυσικά, πρώτα από όλα θαυμάζουμε την προσωπικότητά τους, το ταλέντο τους και έπειτα όλα τα άλλα. H λαμπερή ηθοποιός, Brooke Shields αναμφίβολα είναι μία από αυτές.

Στα 56 της χρόνια διατηρεί μία φρέσκια και όμορφη επιδερμίδα που μας κάνει να θέλουμε να μάθουμε όλα τα μυστικά πίσω από αυτή την δροσερή της εμφάνιση.

Πρόσφατα, η ίδια παραχώρησε μία συνένεντευξη και μίλησε για όλες εκείνες τις συνήθειες που επιλέγει στο καθημερινό της skincare και έχει ένα τόσο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Έχει δηλώσει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι αγαπά τις ρυτίδες της και τα σημάδια του χρόνου γιατί είναι μέρος της ζωής της. 

Διανύοντας πλέον την πέμπτη δεκαετία της ζωής της έχει ανακαλύψει τη δύναμη των προϊόντων της φύσης. Το μυστικό της όπλο που κρατά ενυδατωμένη και σφριγηλή την επιδερμίδα της είναι ένα serum με βιταμίνη C και επιλέγει προϊόντα περιποίησης με φυσικά συστατικά.

jenny.gr

Μάλιστα, δεν παραλείπει να μιλήσει για το θέμα της εμμηνόπαυσης: «Η εμμηνόπαυση είναι θέμα ταμπού για πάρα πολύ καιρό. Γιατί κανείς δεν μιλά για αυτή, παρόλο που συμβαίνει κυριολεκτικά σε κάθε γυναίκα στον πλανήτη; Είναι 2021. Είναι καιρός να αγκαλιάσουμε πλήρως την ιδέα ότι τα γυναικεία σώματα δεν είναι ντροπιαστικά, ταμπού ή απειλή. Ας μιλήσουμε λοιπόν, κυρίες μου. Θα ξεκινήσω, κοινοποιώντας μία από τις συμβουλές μου για την εμμηνόπαυση. Τα προϊόντα κάνναβης».

jenny.gr

Tέλος, αποκαλύπτει ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί αν δεν έχει βουρτσίσει τα δόντια της καθώς διαφορετικά δεν αισθάνεται όπως αναφέρει καθαρή. Έχει ιδιαίτερη αγάπη στα λευκά δόντια γι'αυτό δεν αμελεί ποτέ να τα φροντίζει πρωί και βράδυ.

Φωτογραφίες: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.