ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το ombre επιστρέφει και η Kendall Jenner μάς δείχνει τον τρόπο


Ελένη Τσούτση

1 Ιουνίου 2021

Το ombre επιστρέφει και η Kendall Jenner μάς δείχνει τον τρόπο
Η Kendall Jenner είναι η απόδειξη ότι το ombre επιστρέφει

Μία από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά που μάλιστα έχει αναζητηθεί όσο καμία άλλη στο google είναι το ombre. H συγκεκριμένη τάση μάς συστήθηκε το 2012 και από τότε μέχρι σήμερα την συναντάμε αρκετά συχνά μπροστά μας.

Το ombre το έχουν λατρέψει πολλές stars αλλά και fashion girls που θέλουν πάντα να είναι in και να ακολουθούν τις τάσεις. Χαρίζει ένα μοναδικό ντεγκραντάρισμα και είναι μία super αλλαγή για τα μαλλιά σας αυτό το καλοκαίρι.

Η Kendall Jenner είναι η απόδειξη ότι το ombre κάνει δυναμικό comeback αφού τα τελευταία της looks ακολουθούν αυτήν την τεχνική. Η ίδια το υποστηρίζει σε δύο διαφορετικές εκδοχές, δηλαδή και σε μακριά και σε πιο κοντά μαλλιά και υπεύθυνη για τη μεταμόρφωση ήταν η Jen Atkin. 

Η προσωπική της hair stylist είναι η αγαπημένη όλων των Kardashian. Η Kendall θέλησε να ανανεωθεί για το καλοκαίρι ενώ σημαντικό ρόλο σε αυτή της την απόφαση έπαιξε η συμμετοχή της σε μια επαγγελματική φωτογράφιση.

Δείτε το αποτέλεσμα και εμπνευστείτε για την επόμενη αλλαγή σας:

Κεντρική φωτογραφία: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.