ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες για κάθε τύπο δέρματος


Ελένη Τσούτση

4 Ιουνίου 2021

Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες για κάθε τύπο δέρματος
Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες για κάθε τύπο δέρματος

Το κλειδί για ένα λαμπερό πρόσωπο και μία απαλή και νεανική επιδερμίδα είναι η ενυδάτωση. Γνωρίζω ότι δεν σας αποκάλυψα και το πιο καλά κρυμμένο μυστικό, αλλά πού και πού νιώθω την ανάγκη να το υπενθυμίζω σε εσάς αλλά και στον εαυτό μου, αφού μερικές φορές το καλοκαίρι ίσως αμελούμε τη συστηματική ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Η επιδερμίδα μας λοιπόν για να διατηρήσει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά της, καθώς επίσης και να μην είναι θαμπή και αφυδατωμένη, χρειάζεται ενυδάτωση. Φυσικά κάθε τύπος δέρματος, ανάλογα πάντα με την εποχή, την ηλικία, τη διατροφή αλλά και τον τρόπο ζωής. Τους χειμωνιάτικους μήνες, η ρουτίνα ενυδάτωσης ίσως διαφοροποιείται αφού η ξηρότητα που προκαλείται από τις καιρικές συνθήκες επιτάσσει πιο εντατική περιποίηση.

jenny.gr

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που νιώθουν την επιδερμίδα τους να τους ζητά επιπλέον ενυδάτωση, τότε καλό είναι να αντιδράσετε και να της προσφέρετε την κατάλληλη φροντίδα. Κι αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια μίας καλής και πλούσιας ενυδατικής κρέμας, η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μία από τις παρακάτω.

Δοκιμάστε τις υφές και νιώστε τη διαφορά που προσφέρουν τα πολύτιμα συστατικά τους. Επιλέξτε αυτή που το δέρμα σας "απολαμβάνει" περισσότερο!

jenny.gr