ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι top θεραπείες για να απαλλαχτείτε από τα κιλά του χειμώνα και να υποδεχτείτε το καλοκαίρι


13 Ιουνίου 2021

Οι top θεραπείες για να απαλλαχτείτε από τα κιλά του χειμώνα και να υποδεχτείτε το καλοκαίρι
Οι top θεραπείες για να απαλλαχτείτε από τα κιλά του χειμώνα και να υποδεχτείτε το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι μπροστά μας και αυτό που μας απασχολεί περισσότερο είναι το σώμα μας. Τα τελευταία χρόνια οι εξελίξεις στις μη επεμβατικές θεραπείες έχουν ανέβει επίπεδο δίνοντας λύσεις για το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. Είστε έτοιμες να μάθετε πώς μπορείτε να απαλλαχτείτε από τα κιλά του χειμώνα;

Πρώτη στην προτίμησή μας είναι η γνωστή πλέον κρυολιπόλυση ή το Hifu Focushape που στοχευμένα απομακρύνει τα έξτρα λιποκύτταρα από τις λιποαποθήκες τους σώματός μας.

Οι λιποαποθήκες αυτές διαφέρουν από σώμα σε σώμα μπορεί να είναι η κοιλία μας, μπορεί να είναι τα γνωστά σε όλους “ψωμάκια”, μπορεί να είναι τα πλαϊνά μας στην λεκάνη, τα χέρια, οι γλουτοί κτλ. όπου όμως και να είναι με την κρυολιπόλυση ή το Hifu Focushape επεμβαίνουμε τοπικά και αφαιρούμε ότι μας ενοχλεί μόνιμα,εύκολα και ανώδυνα.

jenny.gr

Δεύτερη πρόταση για εσάς είναι το lipolaser 4ης γενιάς που με την χρήση του διοδικού laser επιδρά στην χημική και βιολογική σύσταση των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα την μείωση τους στους υποδόριους ιστούς κατά τόπους .
 

Τρίτη πρόταση που θα σας βοηθούσε άμεσα και γρήγορα να δείτε το σώμα σας να επανέρχεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα είναι το SLIMMINIG FAST τεχνολογία που συνδυάζει Υπέρηχους (Cavitation)-Lipolaser-μικρορεύματα και vibration σε μία μόνο συνεδρία. Αποτέλεσμα αύξηση του μεταβολισμού και ταυτόχρονα δράση τοπική για απωλεια κυτταρίτιδας και πόντων στο τοπικό πάχος

jenny.gr

Τέταρτη πρόταση για να δώσουμε στο σώμα την σφρυγιλότητα που χρειάζεται μετα την απώλεια των πόντων είναι το  εξειδικευμένο  μηχάνημα Ιατρικής Αισθητικής EM TESLASCULPTOR που  ενεργοποιεί ολοκληρωτικά κάθε μυική ομάδα με τεχνολογία υψηλού και εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου HIFEM (High-Intensity Focused EctroMagnetic field technology) και δρα στους κινητικούς νευρώνες των μυών το οποίο  έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση της μυϊκής πυκνότητας και του μυϊκού όγκου.

jenny.gr

Ολοκληρώνοντας την πρότασή μας σας προτείνουμε την γνωστή για τα υπέροχα αποτελέσματα στην αποτοξίνωση του οργανισμού PRESSOTHERAPY Θεραπεία λεμφικής αποσυμφόρησης για ενεργοποίηση του μεταβολισμού για εύκολο και γρήγορο αδυνάτισμα και αποβολή όλων των τοξινών που συσσωρεύτηκαν στο σώμα μας μέσα στις γιορτές.

Αποφασίστε να δράσετε γρήγορα για να απαλλαγείτε εύκολα απο τα παραπάνω κιλά του χειμώνα,οι λύσεις αυτές θα σας δώσουν ένα όμορφο και ανανεωμένο σώμα.

Τολμήστε το!

Λιάνα Κόντου

Υπεύθυνη αισθητικός

SALUS PER AQUA

Ιπποκράτους 5 Ν.Φιλοθέη Αμαρουσίου

Τ.Κ.15123

Τ. 210-6839817

www.salusperaqua.gr

Instagram

Facebook

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.