ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Σε αυτούς τους κανόνες ορκίζονται οι γυναίκες με καθαρό δέρμα


Ελένη Τσούτση

17 Ιουνίου 2021

Σε αυτούς τους κανόνες ορκίζονται οι γυναίκες με καθαρό δέρμα
Σε αυτούς τους κανόνες ορκίζονται οι γυναίκες με καθαρό δέρμα

H καθημερινή φροντίδα και περιποίηση είναι το Α και το Ω για ένα φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο. Έτσι για να έχετε κάθε μέρα μια  φρέσκια επιδερμίδα, πρέπει να ακολουθήσετε δύο απλά και εύκολα βήματα στην ρουτίνα ομορφιάς σας ακόμη, και ιδιαίτερα τώρα που έχετε περισσότερο χρόνο, δεν υπάρχει δικαιολογία. Ποια είναι αυτά λοιπόν;

Καθαρισμός

O καθαρισμός είναι το πρώτο σημαντικό βήμα που πρέπει να περιλαμβάνει η ρουτίνα ομορφιάς σας. Ανακαλύψτε το ιδανικό για το δέρμα σας γαλάκτωμα, αφρό ή lotion και πλύντε το πρόσωπό σας με μαλακές, κυκλικές κινήσεις.

Απολέπιση

Η απολέπιση είναι μία διαδικασία, την οποία πρέπει οπωσδήποτε να πραγματοποιείτε τουλάχιστον μία φορά τον μήνα. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βοηθάει να απορροφηθεί καλύτερα η ενυδατική σας κρέμα. Εφαρμόστε ένα απολεπιστικό scrub μία φορά την εβδομάδα και σταδιακά θα δείτε διαφορά. Προσέξτε ώστε να μην κάνετε απολέπιση πολύ συχνά, καθώς η επιδερμίδα σας θα βρίσκεται περισσότερο εκτεθειμένη σε μικρόβια.

Eνυδάτωση

Η ενυδατική σας κρέμα δεν θα πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σας πρωί και βράδυ. Είναι το προϊόν που δεν πρόκειται να αποχωριστείτε ούτε στιγμή, καθώς σας προσφέρει την προστασία και τη φροντίδα που χρειάζεστε.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr