ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι Γαλλίδες γνωρίζουν το μυστικό για φρέσκο βλέμμα το πρωί


Ελένη Τσούτση

27 Ιουνίου 2021

Οι Γαλλίδες γνωρίζουν το μυστικό για φρέσκο βλέμμα το πρωί
Οι Γαλλίδες γνωρίζουν το μυστικό για φρέσκο βλέμμα το πρωί

Τι αναζητά μια γυναίκα όταν φεύγει το πρωί από το σπίτι της; Να φύγει στην ώρα της για να τα προλάβει όλα, από το πρωινό της, το outfit της μέχρι και το μακιγιάζ της. Όσο απλό κι αν είναι ένα καθημερινό μακιγιάζ, πάντα υπάρχουν tricks, που μας βοηθούν να το εξελίξουμε.

Αναμφίβολα, μας αρέσει να έχουμε λαμπερό δέρμα και καθαρό βλέμμα, που να αποπνέει φρεσκάδα. Άλλωστε, σε ποια γυναίκα αρέσει να κυκλοφορεί μισονυσταγμένη και με τα σημάδια του ύπνου στο πρόσωπό της;

Οι Γαλλίδες, γνωστές για τη φινέτσα τους, έχουν βρει τον τρόπο να δείχνουν φρέσκιες ακόμα κι αν έχουν ένα τέταρτο στη διάθεσή τους για να ετοιμαστούν.

jenny.gr

Στην καθημερινή beauty ρουτίνα τους λοιπόν, υπάρχει μια κίνηση στο μακιγιάζ που ποτέ δεν παραλείπουν. Ποια είναι αυτή;

Μάσκαρα. Αυτό είναι το μυστικό τους. Αλλά, όχι μόνο στις πάνω βλεφαρίδες. Το μυστικό που κάνει τη διαφορά, είναι να εφαρμόζετε μάσκαρα και στις κάτω βλεφαρίδες.

Το συγκεκριμένο tip ομορφιάς είναι καθημερινή τακτική. Απλώνοντας αρκετές δόσεις μάσκαρα και στις κάτω βλεφαρίδες, το βλέμμα «ανοίγει» ενώ παράλληλα αφήνει μια πολύ όμορφη ρετρό αίσθηση.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.