ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας το καλοκαίρι


The Jennettes

5 Ιουλίου 2021

Αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας το καλοκαίρι
Αναδείξτε τη φυσική ομορφιάς σας το καλοκαίρι

Κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της μια γοητεία. Όλες είμαστε διαφορετικές κι όμως όλες έχουμε ένα κοινό χαρακτηριστικό. Αυτό είναι η γοητεία. Κάθε γυναίκα έχει ένα χαρακτηριστικό στο πρόσωπό της που την κάνει ξεχωριστή. Δεν χρειάζεται να είναι έντονο ή μεγάλο. Ειδικότερα, τώρα το καλοκαίρι η ανάγκη για να αναδείξουμε τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου μας είναι μεγαλύτερη.

Τα μικρά χείλη για παράδειγμα μπορούν να αποτελέσουν το σήμα κατατεθέν μιας γυναίκας περισσότερο από μία άλλη που έχει μεγάλα κι εντυπωσιακά. Το μυστικό είναι να τα αναδεικνύετε με φυσικό τρόπο και να ξεχωρίζετε.

Πίσω από ένα κόκκινο κραγιόν, μία μαύρη γραμμή eyeliner, μία bronze terracotta κρύβονται αντίστοιχα ενυδατωμένα χείλη, έντονο βλέμμα και τονισμένα ζυγωματικά. Κάντε στην άκρη λοιπόν, μερικά από τα καλλυντικά σας και δώστε την θέση τους σε προϊόντα περιποίησης που θα καθαρίσουν, θα ενυδατώσουν και θα κάνουν την επιδερμίδα σας λαμπερή.

Τι πρέπει να κάνετε;

Αρχικά ξεκινήστε με ένα σαπούνι για να καθαρίσετε το πρόσωπό σας. Στη συνέχεια, με ένα scrub αφαιρέστε τα νεκρά κύτταρα, επιμένοντας στα σημεία που απαιτείται. Σειρά έχει η ενυδατική κρέμα σας που θα σας κάνει να λάμπετε και θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας αυτό που χρειάζεται, ενυδάτωση. Μην χρησιμοποιήσετε make up, πούδρα, σκιές, ρουζ. Κοιταχτείτε στον καθρέφτη σας και δείτε πόσο λαμπερές είστε. Προσπαθήστε να εντοπίσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας που σας κάνουν ξεχωριστές. Μην ξεχνάτε ότι η αυτοπεποίθηση πάντα σας κάνει πιο όμορφες.

Άρα πιστέψτε στον εαυτό σας και στην φυσική σας ομορφιά, συνειδητοποιήστε ότι ακόμα και χωρίς μακιγιάζ είστε εξίσου εντυπωσιακές και απολαύστε το καλοκαίρι σας!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.