ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H απόλυτη skincare σειρά που θα "ξεδιψάσει" την αφυδατωμένη σας επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

20 Ιουλίου 2021

H απόλυτη skincare σειρά που θα "ξεδιψάσει" την αφυδατωμένη σας επιδερμίδα
H απόλυτη σειρά που θα "ξεδιψάσει" την αφυδατωμένη σας επιδερμίδα

To καλοκαίρι, η επιδερμίδα μας «διψάει» περισσότερο από ποτέ και εμείς δεν έχουμε παρά να της προσφέρουμε όση ενυδάτωση χρειάζεται με την κατάλληλη skincare σειρά. 

Απαραίτητο στάδιο κάθε ρουτίνας περιποίησης και το κλειδί για μια όμορφη και ελαστική επιδερμίδα είναι η καλή ενυδάτωση και σας έχουμε ευχάριστα νέα καθώς η αγαπημένη Caudalie το 2021 έρχεται να επανορθώσει την αφυδατωμένη επιδερμίδα, αποκαλύπτοντας τη νέα φυσική και άκρως αναγκαία λύση: την ενυδάτωση με το βιολογικό Νερό Σταφυλιών.

Η επιδερμίδα καλύπτεται από ένα αόρατο στρώμα καλών και κακών βακτηρίων που σχηματίζουν το μικροβίωμα. Όταν το δερματικό μικροβίωμα δεν είναι εξισορροπημένο, υπερισχύουν τα κακά βακτήρια της επιδερμίδας εις βάρος των καλών: τότε, μπορεί να εμφανιστεί ερυθρότητα και ξηρότητα.

Έτσι, το Εργαστήριο της Caudalie επέλεξε μια επιστημονικά αποδεδειγμένη πρεβιοτική προσέγγιση του βιολογικού Νερού Σταφυλιών για να φροντίσει το μικροβίωμά μας. Χάρη στους σακχαρίτες που περιέχει, αυτό το φυτικό νερό προσφέρει θρεπτικά στοιχεία στα καλά βακτήρια της επιδερμίδας και ενδυναμώνει το δερματικό μικροβίωμα. Έτσι η επιδερμίδα είναι εμφανώς πιο υγιής και πιο ικανή να προφυλάσσεται από ενδεχόμενες ανισορροπίες.

jenny.gr

Η 24ωρη ενυδάτωση είναι πλέον γεγονός. Ένα αληθινό επίτευγμα φυσικής και απολαυστικής σύνθεσης, το Grape Water Gel Moisturizer της Caudalie, προσφέρει στις αφυδατωμένες επιδερμίδες ένα επίθεμα ενυδάτωσης, που ωστόσο είναι πάρα πολύ ελαφρύ και απορροφάται υπέροχα.

Στον πυρήνα της σύνθεσης βρίσκεται το βιολογικό Νερό Σταφυλιών, όπως και στα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Vinosource-Hydra. Η συγκεκριμένη σειρά είναι πλούσια σε καταπραϋντικά ιχνοστοιχεία, σε αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες και σε ενυδατικούς σακχαρίτες.

Τι κάνει τόσο μοναδική τη σειρά Vinosource-Hydra;

1. Ανακουφίζει τις ευαίσθητες επιδερμίδες, μειώνοντας την ερυθρότητα κατά 61%.

2. Δρα ως μια αντιοξειδωτική ασπίδα χάρη στις Πολυφαινόλες από κουκούτσια σταφυλιού και προστατεύει την επιδερμίδα, μπλοκάροντας το 56% των ελεύθερων ριζών.

3. Συμβάλλει στην ενίσχυση και την εξισορρόπηση του δερματικού μικροβιώματος, χάρη στην πρεβιοτική του δράση σε συνδυασμό με 100% φυσική και 100% βιολογική Αλόη, που προέρχεται από το φυτό Aloe Barbadensis.

4. Η αλόη έχει αναγνωρισμένες επανορθωτικές, ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

5. Αιχμαλωτίζει το νερό στην επιδερμίδα και το συγκρατεί με αποτέλεσμα την ενυδάτωση μακράς διάρκειας.

jenny.gr

H σειρά Vinosource-Hydra ταιριάζει τέλεια από τις κανονικές έως τις μικτές επιδερμίδες και έχει ελεγχθεί σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

Η σύνθεσή της είναι εξαιρετικά δροσερή και απολαυστική, το Grape Water Gel Moisturizer απορροφάται αμέσως μόλις έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα, αφήνοντάς την ελαστική και άνετη. Plus, είναι μη φαγελογόνο προϊόν, χωρίς λιπαρό φινίρισμα. Ακόμη, χρησιμοποιήσετε πρωί και βράδυ στο πρόσωπο και στο λαιμό, ανεξάρτητα ή μετά από τον ορό.

jenny.gr

To S.O.S Thirst-Quenching Serum πρόκειται για το best seller της Caudalie, το οποίο με την εξαιρετικά ελαφριά υφή του ξαναδίνει  ελαστικότητα και δροσιά στις αφυδατωμένες επιδερμίδες.

Η χρήση του γίνεται ιδανικά πρωί και βράδυ πριν από την κρέμα, στο πρόσωπο και στο λαιμό για να ανακουφίσετε την επιδερμίδα σας.

jenny.gr

Η νέα μάσκα Moisturizing Mask με τη δροσερή και κρεμώδη υφή είναι πλούσια σε Centella Asiatica, που έχει επανορθωτικές ιδιότητες. Προσφέρει ένα λουτρό ενυδάτωσης σε μόνο 10 λεπτά. Χρησιμοποιείται και ως μάσκα νύχτας για έντονη επανόρθωση ή ως μάσκα για το περίγραμμα των ματιών και τα βλέφαρα για ενυδατικό αποτέλεσμα express. Χρησιμοποιήστε 2 φορές την εβδομάδα στο πρόσωπο και στο περίγραμμα των ματιών.

jenny.gr

Το πιστοποιημένα βιολογικό λάδι Overnight Recovery Oil περιέχει ένα κοκτέιλ από 5 φυτικά και αιθέρια έλαια. Δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, αποκαθιστώντας τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας, χωρίς να αφήνει λιπαρό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήστε 6 σταγόνες το βράδυ, ανεξάρτητα ή πριν την κρέμα, αποφεύγοντας το περίγραμμα των ματιών.

jenny.gr

Το Moisturizing Sorbet μόλις έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα μετατρέπεται σε ένα επίθεμα νερού που καταπραΰνει, ενυδατώνει και ενισχύει την επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε πρωί και βράδυ στο πρόσωπο και στον λαιμό, μετά τον ορό.

jenny.gr

Τέλος, η S.O.S Intense Moisturizing Cream είναι απαραίτητη στις ξηρές επιδερμίδες, αναζωογονεί, ξεδιψάει και επανορθώνει την επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε πρωί και βράδυ μετά από τον ορό στο πρόσωπο και στον λαιμό

Κάθε επιδερμίδα θα βρει την κατάλληλη λύση ενυδάτωσης με βιολογικό Νερό Σταφυλιών!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.